Hlavní obsah

Upíří zuby - nejnovější trend v kosmetické stomatologii

Mít zuby jako z hororu, s tímhle přáním přicházejí stále častěji mladé Japonky do ordinací kosmetických stomatologů. Nejnovějším trendem je tam totiž Yaeba - procedura, která prodlouží, zostří a zpevní špičáky tak, že vypadají skoro jako upíří tesáky.

Článek

O novém zákroku, na který se specializuje salon Plaisir v Tokiu, informoval server Inventorspot.com.

Navzdory tomu, že upíři nejsou příliš vnímáni jako sympatické a milé bytosti, ale spíš jako krvežíznivé a děsivé bestie, mladé Japonky si myslí, že špičáky promění jejich úsměv v ještě roztomilejší a dodají jim na atraktivitě. Yaeba od doktora Kashiyama totiž vaše špičáky zvýrazní, do opravdového upíra ale budete mít daleko.

Nástavce se buď připevňují na konec špičáků nepermanentním lepidlem, nebo jsou špičáky odlity na míru a nalepeny stejným způsobem.

Yaeba není úplně novou procedurou, a tím se trochu odlišuje od ostatních módních výstřelků, které se v Japonsku najednou objeví a stejně tak rychle zmizí. Je ale otázkou, jestli tento trend nezaujme například milovníky Twilight ságy či nějakou vlivnou osobnost typu Lady Gaga a nepřekročí hranice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám