Hlavní obsah

Svůdné prádlo nejen na Valentýna

Novinky, Eva Dvořáková

Ať už se chystáte oslavit svátek všech zamilovaných či nikoli, jasné je jedno - svůdným prádlem neurazíte v jakýkoli den. Čtrnáctý únor, svatý Valentýn, ovšem k takové příležitosti vysloveně vybízí. A to dvojnásob, pokud vás partner obdaruje květinou nebo jinou pozorností. Zpříjemněte proto nejen sobě, ale i partnerovi jeden všední únorový den.

Foto: Lisca 2x

Potěšte svůj protějšek na svátek všech zamilovaných svůdným prádlem.

Článek

Jak se odvděčit za valentýnskou pozornost? Muži uděláte radost i beze slov a velkých gest. Pokud se necítíte na erotické prádlo, postačí pouze nový, neokoukaný kousek. Vsaďte na krajku, vysoké kalhotky, pokud si troufáte, nebojte se zasvětit svého partnera i do tajů podvazkového pásu.

Novinkou na trhu spodního prádla jsou poloprůsvitné materiály doplněné o ruční zdobení v podobě výšivek a nášivek. Některé kousky se dokonce zdobí kamínky a flitry.

Dráždivou klasikou, která byla k vidění už v letech minulých, jsou pásky á la podvazky sahající k pupíku, ale i falešné nátělníky z krajek a posílené spodky podprsenek. Zkrátka a dobře dnes už jedno ramínko téměř nestačí.

Foto: Archiv firem

1. Topshop, cca 1200 Kč. 2. H&M, 848 Kč. 3. a 4. Intimissimi.

Foto: Kik fashion

Za svůdné prádlo nemusíte platit horentní sumy. V některých řětezcích seženete takové kousky do dvou set korun.

Foto: Archiv firem

1. Červený set s krajkou, Cellbes, 1596 Kč. 2. Takko, 498 Kč. 3. Like You, 1298 Kč. 4. Triola, 1298 Kč. 5. Triola, 1298 Kč.

Zkuste to jinak, hravě

Novinkou jsou omlazené modely spodního prádla, které sice prvoplánově mohou vypadat ztřeštěně, nicméně ženám opravdu sluší. Průsvitné materiály zdobené nášivkami a nápisy jsou vítaným osvěžením klasiky.

Pohrajte si s představivostí a vyzkoušejte nové modely a střihy, které rozhodně nejsou určeny jen pro teenagery.

Foto: Archiv firmy

Vše Tezenis.

V kurzu jsou průsvitné materiály

Vsaďte na body

Body je nesmrtelná klasika, která nikdy nevyjde z módy. Co se týče Valentýna, tento model spodního prádla se přímo sám nabízí. Body totiž pohodlně obléknete pod formální oděv - pokud se jedná o střízlivější model, a téměř o něm celý den nebudete ani vědět.

Při příchodu z práce pak ani nemusíte ztrácet čas převlékáním do jiného dráždivého prádla. Svůdnější kousky, které se nehodí na celodenní nošení, ale obléknete za pár sekund.

Foto: Archiv firem

1. Bonprix, 479 Kč. 2. Bonprix, 499 Kč. 3. a 4. Intimissimi, info o ceně v obchodě.

Navoďte atmosféru

Romantická atmosféra se na svátek zamilovaných dá navodit i přímo doma. A to například pomocí vonných svíček, difuzérů, ale také speciálních koupelových olejů, které ozvláštní bublinkovou koupel při svíčkách.

Foto: Archiv firem

1. Aroma difuzér s vůní muškátového oříšku, Aria Pura, 1898 Kč. 2. Kožená klíčenka, Bree, 690 Kč. 3. Svíčka ve sklence, Vivantis, 438 Kč. 4. Sada olejíčků do koupele Kneipp, Vivantis, 209 Kč. 5. Vanilková vonná svíčka se vzkazem, Aria Pura, 399 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám