Hlavní obsah

Sukně můžete nosit i v zimě

Novinky, Eva Dvořáková

Ani v zimě se nemusíte vzdát své oblíbené sukně. Je pravda, že lehké textilní sukně v zimě moc neužijete, ale pokud máte jiné oblíbené kousky, rozhodně se jim v zimních měsících nevyhýbejte. Základem by měly být silné, anebo zateplené černé silonky. A s nimi už jde vše snadno.

Foto: Profimedia.cz

Sukním se nemusíte vyhýbat ani v zimě.

Článek

Nadčasová elegance a sukně do práce? To jde skvěle spojit především v případě, kdy si potrpíte na luxusní materiály a jednoduché střihy. K elegantnímu stylu dopomůže retro skládaná áčková sukně v růžovobéžové barvě. Minimalismus podtrhnete originálním černobílým rolákem a kabátkem s geometrickými vzory. Nadčasovost dodáte luxusními kozačkami s výrazně vzorovanou podrážkou.

Foto: Archiv firem

Kabát se vzorem, Esprit, 2799 Kč. Boty, DKNY, info o ceně v obchodě. Skládaná sukně Vero Moda, Fashion Days, info o ceně na webu. Dvoubarevný rolák, Karen Millen, info o ceně v obchodě.

Elegance s absencí černé

Pro usedlejší, ale přesto velmi elegantní vzhled, volte opět skládanou sukni. Nemusíte oblékat černou barvu, neváhejte se pustit do zajímavějších odstínů, například tmavě zelené vlněné skládané sukně. Společně s obyčejnou bílou saténovou halenkou, kvalitními koženými botami na podpatku s vázáním a kabátem se širokým límcem bude celek vypadat dokonale a nadčasově zároveň. S černou kabelkou by byly narušeny jemné linie a barvy, proto volte neutrální světle hnědou, anebo krémovou barvu.

Foto: Archiv firem

Sukně, Tina Hollas, info o ceně v obchodě. Kabelka, Mat&Natt, info o ceně v obchodě. Boty na podpatku, Salamander, info o ceně v obchodě. Kabát, Karen Millen, info o ceně v obchodě.

Boho styl

Kombinace hippie stylu s moderními prvky, takzvaný boho styl, si oblíbila a zpopularizovala například topmodelka Kate Mossová. I vy ho můžete dosáhnout, a to velmi jednoduše. Pokud máte ve skříni jen slušivou a elegantní světlou sukni, nevadí! Doplňte ji o delší světle modrou košili a rozevlátý kardigan se vzorem. Pro efekt se nebojte doladit extravagantnějšími botami bez podpatku.

Foto: Archiv firem

Džínová košile, New Yorker, 549 Kč. Kozačky, NILA, info o ceně v obchodě. Svetr, C&A, 598 Kč. Pouzdrová bílá sukně, Fashion days, info o ceně na webu.

Netradiční kombinace

Jak naložit s večerním outfitem? Je to hračka. Kožené kalhoty už tu byly několikrát, ale co teprve sukně? Zkombinujte motorkářskou koženou úzkou sukni nad kolena s romantickým bílým topem s límečkem. Něžný svršek doplňte elegantními hodinkami s pyramidkami a místo kabátu oblékněte vyteplenou džínovou bundu. Na večírek se hodí černé nebo červené lodičky.

Foto: Archiv firem

Pouzdrová kožená sukně, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Hodinky, DKNY, info o ceně v obchodě. Zateplená džínová bunda, Levi´s, info o ceně v obchodě. Kožené rukavice, DifferentFashion, 2230 Kč. Halenka, New Yorker, 349 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám