Hlavní obsah

Student chce vypadat jako panenka Barbie. Za operace utratil milion a půl

Novinky, lin

Seznamte se s Patrickem Mastem. Pětadvacetiletým studentem z Německa, který se sice narodil jako muž, ale považuje se za genderově neutrální osobu. Rád by se stylizoval do podoby panenky Barbie, za což utratil již jeden a půl milionu korun. Na to, co dokáže utkvělá honba za dokonalostí a práce plastických chirurgů, se podívejte ve videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Patrick Mast utratil za svou proměnu v přepočtu už 1,5 milionu korunVideo: AP

 
Článek

Pětadvacetiletý Patrick začal s botoxem již jako teenager. Drobné zákroky mu ale brzy přestaly stačit. Dnes má mladý Němec za sebou plastiku nosu, blefaroplastiku neboli plastickou operaci víček, každý měsíc chodí na výplně rtů a jednou za čtyři měsíce si dopřává botox.

Jeho proměna přitom směřuje do podoby panenky Barbie. „Našel jsem si v Turecku plastického chirurga, který se specializuje na malé nosy ve stylu panenek Barbie. Vydal jsem se proto za ním a v nemocnici jsem strávil sedm dní,“ uvedl Patrick pro Daily Mail.

Žena tancovala u tyče až do porodu. Tři dny po něm už byla opět ve formě

Zdraví

Kromě fanoušků má Patrick i mnoho odpůrců. „Můj vzhled je pro mnohé často terčem v oku. Operace jsou ale mým rozhodnutím a následky jdou za mnou. Miluji ten umělý vzhled.“ Zároveň ale přiznává, že mu jeho vizáž komplikuje život v navazování nových vztahů.

„Myslím, že můj vzhled je mi v navazování nových vztahů spíše překážkou. Muži mají problém s tím, že často vzbuzuji pozornost. Doufám, že jednou potkám někoho, komu bude více záležet na mé osobnosti než na vzhledu,“ přiznává.

Na jeho proměnu, která doposud trvala sedm let, se můžete podívat ve videu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám