Hlavní obsah

Spodní prádlo, dokonalý dárek k Vánocům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spodní prádlo je bezpochyby jedním z nejvíce žoviálních dárků. Nejenže potěší obdarovanou, ale také oči jejího partnera.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Intimissimi

Článek

Ke sváteční atmosféře nepochybně patří výrazné modely v černé a červené barvě, s krajkou či jiným druhem zdobení. Aby ale váš výběr nepřišel nazmar, je zapotřebí nejdříve určit správnou velikost, zejména pak u podprsenky.

Pokud si nevíte rady, nejjednodušším trikem je přinést do obchodu starou podprsenku a oslovit prodavačku, která vám pomůže dané číslo rozšifrovat.

Foto: archiv firem

Podprsenka vlevo nahoře krajková, Karl Lagerfeld (Astratex), 1890 Kč. Dole korzetová podprsenka, Intimissimi, 1049 Kč. Set uprostřed: Podprsenka, 1499 Kč. Kalhotky, 599 Kč. Obojí Triola. Napravo: Podprsenka, 1299 Kč. Kalhotky, 599 Kč. Obojí Triola

Sezona svetrů: Nosí se barevné i neutrální odstíny

Styl
Foto: archiv firmy

Šaty, Intimissimi, 3399 Kč

Červená barva působí jako magnet, a navíc se skvěle hodí k vánoční atmosféře.
Foto: archiv firem

Zleva: Podprsenka, H&M, 699 Kč. Set kalhotek, H&M, 349 Kč. Body, H&M, 899 Kč. Podprsenka tmavě červená, H&M, 699 Kč. Podprsenka fialová bez kostic, Marks & Spencer, 599 Kč

V případě, že se vám nechce riskovat, ale přesto byste své milé chtěli udělat radost, vsaďte na sexy krajkový župánek, u kterého není číslo tak zásadní.

Foto: archiv firmy

Pyžamový top, 2599 Kč. Kalhoty, 1999 Kč. Obojí Intimissimi

Oblečení na domácí lenošení

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Župánek, Lindex, 1299 Kč. Kalhoty, Lindex, 1999 Kč. Spací set, Lindex, 499 Kč. Župánek, Intimissimi, 1449 Kč

Krásnou volbou jsou také saténové košilky, které se navíc dají nosit jako šaty. Stačí si k nim obléknout teplý svetr a přidat boty na podpatcích.

Foto: archiv firem

Zleva: Intimissimi, 3399 Kč. Lindex, 1299 Kč. Pyžamový top, 2599 Kč. Kalhoty, 1999 Kč. Obojí Intimissimi. H&M, 399 Kč

Milovnice pohody zase ocení klasické flanelové pyžamo, které je jako stvořené na sváteční dny plné sledování pohádek a ujídání cukroví. Obdarovat jím můžete navíc celou rodinu.

Foto: archiv firem

Zleva pyžama: Lisca, 1419 Kč. Intimissimi, 1449 Kč. Dětské pyžamo, Marks & Spencer, 999 Kč. Pánské domácí kalhoty, Marks & Spencer, 699 Kč

Mohlo by se hodit na Firmy.cz: Dámské spodní prádlo, Podprsenky, Dámská pyžama,

Reklama

Související články

Objevte kouzlo smaragdově zelené barvy

Smaragdově zelená patří mezi klasické podzimní barvy, dýchne na vás tajemným neznámem. I proto se jedná o velmi efektní odstín, který se hodí na dlouhé večery,...

Stylové kabáty z přehlídkových mol

Stejně jako se příroda zahalila do překrásných podzimních tónů, je tady čas převléknout kabát i vám. Jaké se budou letos nosit?

Výběr článků

Načítám