Hlavní obsah

Rozevláté maxišaty podle zpěvačky Kylie Minogue

Novinky, Linda Humlová

Australská zpěvačka a herečka Kylie Minogue proslula mimo jiné svým dokonalým hlasem, ale i mladistvým vzhledem, který si udržuje i v téměř padesáti letech. Nejraději nosí rozevláté maxišaty, které ráda kombinuje s kozačkami na vysokém podpatku. Inspirujte se jejím výběrem!

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Kylie Minogue

Článek

Letošní jarní teploty připomínají spíše ty letní - ještě nedávno nás hřály huňaté svetry, nyní saháme po lehké a vzdušné garderobě, kterou jindy nosíme až v období letních prázdnin. Nebojte se proto sáhnout i po oblíbených maxišatech, které protáhnou siluetu a zároveň schovají nohy, které se nám ještě nestihly řádně opálit. Zpěvačka Kylie Minogue může být inspirací, jak je nosit.

Klasické bílé

Hledáte šaty, které budete nosit celé léto? Pak vsaďte na bílou klasiku, která upozorní i na lehké opálení, nasbírané během prvních slunečných víkendů. Kylie vsadila na jejich dlouhou variantu, ale vy si můžete vybrat i krátkou či trendy midi délku.

Šaty si skvěle rozumí s denimem, proto se nebojte přehodit přes ramena džínovou bundičku, na nohy nazujte lehké sandálky nebo boty na klínku v neutrálních tónech, jako je béžová a hnědá. Jako doplněk můžete zvolit ladící pásek či dlouhý náhrdelník, který jednoduché šaty ozvláštní.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kylie Minogue. Šaty zleva: Topshop, info o ceně v obchodě. Karen Millen, info o ceně v obchodě. Odd Molly, info o ceně v obchodě

Výrazné červené

Červená barva symbolizuje smyslnost, lásku a působí na může doslova jako magnet. Jedná se o ideální barvu, pokud chcete upoutat pozornost nebo se zkrátka cítit sexy a žensky.

Pokud si netroufáte na jednobarevný model, případně si myslíte, že vám červená barva moc nesluší, klidně se porozhlédněte po modelech, které na sobě mají vzor v jiné barvě. Kylie například vsadila na elegantní kombinaci červené a bílé, která působí něžně a dynamicky zároveň, což je ideální volba zejména pro křehké blondýnky.

Výrazné šaty dolaďte jednoduchými doplňky, které se nebudou vzájemně rušit. Ideální je vyvarovat se černé barvy, která by v kombinaci s červenou utvářela příliš velký kontrast, jenž by působil nevkusně.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kylie Minogue. Šaty zleva: Zoot, 1399 Kč. Esprit, 1999 Kč. Marks&Spencer, 1799 Kč

Romantické květované

Neexistuje snad jediná žena, která by ve svém šatníku neměla alespoň jeden kousek s květovaným vzorem. Je typický pro jarní a letní období a je takřka nesmrtelný, proto ho najdeme každý rok snad ve všech obchodech.

Výhoda květovaných šatů tkví v tom, že dokážou ženu zjemnit, dokonce i omladit. Báječně si rozumí s otevřenými sandálky a kabelkou v barvě, která se opakuje i na vzoru šatů.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kylie Minogue. Šaty zleva: Pietro Filipi, 6999 Kč. Zoot, 1039 Kč. Karen Millen, info o ceně v obchodě

Pozor si dejte jen na to, aby potisk nepůsobil příliš zastarale. Dále mějte na paměti, že čím větší velikost květů, tím více mají šaty tendenci rozšiřovat. Pokud máte plnější postavu, sáhněte spíše po drobnějším vzoru.

Reklama

Výběr článků

Načítám