Hlavní obsah

Prague Unique Fashion Week podpoří mladé návrhářské talenty

Novinky, ema

V týdnu od 21. do 27. 9. ovládne Prahu Unique Fashion Week. O co jde? Jde o opravdu unikátní módní akci podporovanou jak zahraničními, tak i místními hvězdami. Šanci představit svůj um ale dostanou i mladí návrháři české a slovenské módy. A i letos akce podpoří dobrou věc.

Foto: Unique Fashion Week 3x

Young Talents Range Rover Evoque Selection - přehlídka mladých talentů se uskutečnila i v loňském ročníku v rámci Unique Fashion Weeku 2014.

Článek

V rámci módního týdne budou módní přehlídky, přednášky a worskhopy probíhat na několika veřejných i neveřejných místech.

Hlavní stage, dostupná veřejnosti, se nachází ve Slovanském domě a návštěvníci se v sobotu a v neděli mohou těšit na přehlídku mladých českých, ale i zkušených návrhářů a komerčně známých a oblíbených značek.

Součástí sobotního programu budou i přednášky, takzvané fashion talks, kterých se mimo jiné zúčastní zakladatel české pánské značky Blažek, Ladislav Blažek a z českých osobností také Beata Rajská.

Foto: Unique Fashion Week 3x

Mladí a talentovaní návrháři dostanou šanci předvést své autorské kolekce.

Obě osobnosti české módy později téhož dne nabídnou účastníkům ochutnávku z jejich kolekce pro podzim zimu 2015/2016.

Na přednášku jako vzácní hosté přiletí i synové zakladatele značky Diesel, Andrea a Stefano Rosso. Ve Slovanském domě budou mít zvučná jména veřejnou přednášku o kreativitě, marketingu i byznysu v módním průmyslu.

Škola pro děti na Haiti

Módní událost zaštiťuje svým jménem, ale především svou charitativní organizací Happy Hearts Fund (HHF) supermodelka Petra Němcová. V rámci UFW pořádá organizace charitativní gala večeři, jejímž cílem je získat finanční prostředky na výstavbu konkrétních škol v oblastech postižených přírodní katastrofou.

Od roku 2012 se podařilo vybrat částku přesahující 3 800 000 Kč a z výtěžku z gala večeře z roku 2014 se na Haiti postavila škola pro 600 dětí, která bude otevřena 14. října 2015.

Foto: Unique Fashion Week 3x

Gala večeře s Petrou Němcovou, foto z loňského ročníku.

Reklama

Výběr článků

Načítám