Hlavní obsah

Pozadí jako celebrita můžete mít i bez plastik a implantátů

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V poslední době se rozmohlo šílenství. Z nejdříve kritiky přísně sledovaného a mnoha lidmi opovrhovaného pozadí hvězdičky Kim Kardashianové se stal obrovský hit. V novém trendu se zhlédly i módní domy a za necelé dva tisíce korun si podobné pozadí můžete nechat „vymodelovat” i vy.

Foto: Profimedia.cz

Khloe Kardashianová, sestra slavné Kim Kardashianové, a zpěvačky Beyoncé a Nicki Minaj. I ony se chlubí velkým pozadím.

Článek

Trend objemného pozadí se stává doslova náboženstvím. Mnoho žen si přeje mít kulatý zadek stejně tak jako Beyoncé, Nicki Minaj, Jennifer Lopezová nebo modla a žena, která má na jeho proslavení snad největší podíl, Kim Kardashianová. To její křivky se téměř denně objevují ve všech médiích na světě.

Kult na kost vyhublých celebrit vystřídaly mnohdy až kontroverzní a do obrovských rozměrů expandující ženské křivky, které zkrátka nelze přehlédnout. Internet se plní motivačními videi se cviky, jak si vytvarovat kulatý a velký zadek právě po vzoru Kim Kardashianové.

Foto: Profimedia.cz

Slavné křivky a pozadí kim Kardashianové.

Po sérii článků a příběhů žen, které touhu po objemném pozadí dostaly do extrémů, a to pomocí plastik, tukových injekcí a silikonových implantátů, přichází na řadu jiné, o mnoho levnější a neinvazivní řešení. Módní návrhář Jasper Conran navrhl džíny, po jejichž obléknutí se vám pozadí opticky zvětší a nadzvedne až o neuvěřitelných pět centimetrů. Za zhruba 1700 korun si můžete džíny koupit v obchodních centrech téměř všude na světě.

Tajemství střihu? Výrobce vysvětluje, že jde o „kombinaci střihu, odborné krejčoviny a silnější džínoviny, která poskytuje zaoblení v hýžďových partiích a křivky, které dohromady vytváří zaoblenější a plnější pozadí“.

Dále mají kalhoty silnější a vyšší pas, aby stáhl a zploštil bříško a zvýraznil a podpořil finální výsledek. Obloukem vedený horní zadní šev má podle výrobce „zvýraznit siluetu přesýpacích hodin.”

Foto: Profimedia.cz

Džíny, které vám zvětší a pozvednou pozadí až o pět centimentrů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám