Hlavní obsah

Podzimním trendům v účesech dominují mikáda a přirozené barvy

Novinky, Dana Sokolová

Podzimní móda je decentní a střídmá, inspirovaná organickým designem, který reflektuje přírodní tvary, virtuální realitu a nové technologické možnosti. Účesy přirozeně kopírují tyto trendy.

Článek

Je jedno, zda budete mít krátké či dlouhé vlasy, to nejdůležitější tkví přirozenosti a lesku vlasů, které zdůrazní nejen kvalitní střih a barvu, ale také kvalitu a zdraví vlasů.

V barevnosti vlasů dominují přirozené odstíny, které zvýrazňují jemné barevné odlesky. Takže ani blond vlasy nebudou čistě blond, ale mohou házet odlesky například do fialové, hnědé, růžové či šedivé apod.

Velmi trendy jsou krátké účesy, které působí přirozeně, vzdušně a přitom nevyžadují žádnou speciální úpravu, kromě dokonalého střihu, který se ovšem odvíjí od kvality a zkušeností vlasového stylisty.

Mikáda všech délek

"In" zůstávají i tuto sezónu mikáda. Kromě oblíbených krátce střižených mikád přichází do módy i delší varianty.

Dlouhé vlasy dávají ženám obrovské možnosti, co se týče nejrůznějších účesů a kreativity.

U dlouhých vlasů je prostě dovoleno vše. Dokonale vyhlazené a rovné účesy lze velmi snadno změnit v přirozené vlny, které zažívají doslova boom.

Reklama

Související témata:

Související články

Zajímavé sako okoření každý model

Saka či kostýmy jsou nezbytnou součástí garderoby. Některé ženy se bez nich neobejdou v zaměstnání, jiné je nosí podle nálady. Lhostejno, zda jsou nazývána...

Výběr článků

Načítám