Hlavní obsah

Oživte svůj šatník kousky v boho a etno stylu

S létem přichází i čas koncertů. Také se na nějaký chystáte? Buďte stylová a zazařte v trendy festivalovém outfitu. Dáte přednost rozevlátému boho stylu, nebo módě inspirované orientem?

Foto: archiv firmy

Halenka, Marks & Spencer, 1299 Kč

Článek

Parné počasí si žádá lehké a vzdušné modely. Vsaďte proto na volné šaty v maxi délce z přírodních materiálů, které jsou příjemné a přitom stylové. Okouzlete okolí v půvabných ženských modelech s orientálním, květinovým či tropickým motivem.

Skvěle vypadají také modely s výšivkami, volány či trendy nabíranými rukávy. Pokud toužíte po pozornosti a nebojíte se výstřední módy, porozhlédněte se po háčkovaných modelech, jako je například top, který si bude skvěle rozumět například s denimovými šortkami. Skvěle vypadají také háčkované šaty. Oblečte si je přes bikiny s vysokým pasem.

Foto: archiv firem

Zleva: šaty C&A, 1398 Kč. Háčkované šaty, C&A, 1398 Kč. Šaty, H&M, 899 Kč. Top, C&A, 250 Kč. Kozačky, CCC, 1699 Kč. Šortky, Lindex, 899 Kč

Velký přehled plavkových trendů pro léto 2021

Styl
Foto: Profimedia.cz

Festivalová móda se stala inspirací i mnohým návrhářům. Přehlídka aktuální kolekce Anine Bing

Foto: archiv firmy

Halenka, Marks & Spencer, 999 Kč

V případě, že počasí nebude přát, neklesejte na mysli. Vsaďte na kombinaci šatů a vysokých kožených bot nebo kozaček. Přes sebe si můžete přehodit univerzální zelenou parku nebo svrchní košili.

Foto: archiv firem

Tílko, F&F, 399 Kč. Náušnice, H&M, 299 Kč. Zkrácený top, H&M, 129 Kč. Kraťasy, H&M, 599 Kč. Dámská košile, F&F, 699 Kč. Kabelka, Marks & Spencer, 899 Kč

Letní lněná móda pro ni i pro něj

Styl
Foto: archiv firmy

Lindex, ilustrační foto

Sázkou na jistotu je pak kombinace etno halenky a džínů. Tentokrát ale nechte slimky doma a raději vsaďte na trendy rozšířené kalhoty do zvonu, které navíc dokážou báječně tvarovat postavu. Troufnete si?

Foto: archiv firem

Halenka, Lindex, 999 Kč. Modrá halenka, Marks & Spencer, 1299 Kč. Rozšířené džíny, Marks & Spencer, 1099 Kč. Béžový křivák, Marks & Spencer, 1799 Kč. Pantofle, CCC, 899 Kč. Deka ve tvaru kabelky, H&M, 599 Kč

Foto: archiv firmy

Šaty, Tally Weijl (prodává Zoot), 1079 Kč

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám