Hlavní obsah

Oživte svůj letní šatník slaměnými doplňky

Sháníte kabelku nebo boty, které se budou perfektně hodit k vašemu letnímu outfitu? Vsaďte na slaměné doplňky, které jsou univerzální, a navíc se z nich pomalu, ale jistě stává nadčasový trend, který se vrací každou letní sezonu. Dejte jim šanci i vy!

Foto: archiv firmy

Kabelka, Lindex, 599 Kč

Článek

Vaše šatní skříň praská ve švech, ale botník pláče? Pokud sháníte univerzální boty, které se budou hodit k vaší letní garderobě, vsaďte na pohodlné espadrilky, které mají jeden společný jmenovatel, a to slaměnou podrážku.

Na výběr máte hned z několika druhů. Základní espadrilky jsou klasické plátěné boty na rovné podrážce. Hodí se zejména k volnočasové módě, ale nemusíte se bát je nosit i k šatům.

V případě, že si potrpíte spíše na elegantní styl, porozhlédněte se po espadrilkách na klínovém podpatku, které jsou pohodlné, ale přesto dokážou skvěle protáhnout siluetu. Vsaďte na neutrální barvy. Skvěle vypadají bílé či hnědé. Největším trendem jsou pak ty, které mají podobnou barvu jako vaše kůže a přirozeně splynou s pokožkou.

Foto: archiv firem

Plátěnky, Toms (prodává Urbanlux), 2699 Kč. Sandálky nízké, CCC, 899 Kč. Sandálky vysoké, Deichmann, 799 Kč. Hnědé na klínku, Deichmann, 649 Kč. Béžové na klínku, Deichmann, 699 Kč. Espadrilky krajkované, Toms (prodává Urbanlux), 1999 Kč

Skvělým letním doplňkem, který dotáhne každý jednoduchý outfit k dokonalosti, je slaměná kabelka. Vybírat můžete mezi nespočtem druhů a tvarů.

Malé kulaté kabelky vypadají skvěle k romantickým letním šatům. Větší slaměné kabelky zase můžete nosit na francouzský způsob spolu s dobře sedícími džínami a bílou košilí. V takovémto outfitu můžete vyrazit na lokální farmářský trh, stejně jako například na rande.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: taška, Lindex, 599 Kč. Taška, C&A, 550 Kč. Klobouk, Marks & Spencer, 699 Kč. Kabelka, C&A, 399 Kč. Kabelka, Marks & Spencer, 899 Kč. Taška, F&F, 499 Kč

Foto: archiv firmy

Kabelka, Lindex, 599 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám