Hlavní obsah

Odhalená ramena jako módní trend, který nechá vyniknout šíji

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní měsíce se hemží módními novinkami. Jedním z dalších trendů, které s sebou přináší teplé a slunečné počasí, jsou topy, trička, šaty a overaly s odhalenými rameny. Necháte se zlákat?

Foto: Archiv firmy

Odhalená ramena působí něžně a romanticky. Halenka F&F, 549 Kč

Článek

Ležérní romantika

Ačkoliv je bleděmodrá halenka sama o sobě hodně romantickým kouskem, neznamená to, že ji nemůžete obléct ke sportovnímu outfitu. Zkuste světlé džíny boyfriend střihu doplnit o stříbrné tenisky a světlou kšiltovku. Na pochůzky po městě zvolte menší crossbody kabelku.

Foto: Archiv firem

Kabelka, DKNY, 6150 Kč. Tenisky Rapter, Glami, 649 Kč. Kšiltovka, Roxy, 690 Kč. Halenka, H&M, 399 Kč. Kalhoty, Reserved, info o ceně v obchodě.

Odhalená elegance

Odhalený dekolt a ramena nejsou nic vulgárního, naopak. Odhalí ženskou krásu, dají vyniknout štíhlé šíji a klíčním kostem. K netradičně řešenému topu v bílé barvě volte stejnobarevné kalhoty a v případě lehčího větříku i lehké kárované pončo. Doplňky mohou být béžové nebo zlaté. Bílou u nich vynechte, aby celek nepůsobil příliš sterilně.

Foto: Archiv firem

Pončo, New Yorker, 549 Kč. Boty Geox, 2319 Kč. Top, H&M, 349 Kč. Kabelka River Island, Glami, 850 Kč. Kalhoty French Connection, Glami, 3399 Kč.

Kombinace trendů

Zkombinujte dva z letošních trendů a nechte zabydlet ve skříni krátký crop top s odhalenými rameny. Báječně se bude hodit k červené dlouhé sukni s knoflíky po stranách. Proužkovaný vršek spolu s červeným, zlatem zdobeným spodkem vytvoří dojem elegantního námořnického stylu. Ten pro elegantní vzhled doplňte moderními sandály na podpatku, které slaďte s kabelkou.

Foto: Archiv firem

Sukně, F&F, 599 Kč. Top, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Kabelka, DKNY, 11030 Kč. Boty, Karen Millen, 4880 Kč.

Netradiční večírek

K večerním šatům se dávno nenosí jen elegantní sáčko. Zkuste k šatům bez ramínek obléknout saténový bomber, a to klidně i v případě, že půjdete na večírek a hodláte nazout jehlové podpatky. Uvidíte, že originální kombinace elegance a sportovního bomberu učaruje nejen vám, ale i všem ostatním.

Foto: Archiv firem

Psaníčko Venca, Glami, 799 Kč. Boty na podpatku, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Bomber, Topshop, info o ceně v obchodě. Šaty, H&M, 849 Kč.

Hippie festival

Léto a období open air festivalů je tu. A pro tyto příležitosti je třeba být vybavena pohodlným a praktickým oblečením. Toto kritérium jistě splní volný overal s dlouhými rukávy a ikonické tenisky, oblíbené nejen mládeží, ale lidmi každého věku. Místo kabelky volte batůžek a jako stylový doplněk třeba černou háčkovanou maxivestu. Samozřejmostí jsou sluneční brýle.

Foto: Archiv firem

Boty, Converse, 2790 Kč. Brýle, New Yorker, 294 Kč. Overal, Takko, 449 Kč. Batoh, New Yorker, 219 Kč. Vesta, New Yorker, 549 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám