Hlavní obsah

OBRAZEM: Pěkné noční prádlo přináší pohodu a zkvalitňuje spánek

Právo, Jana Tomsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čistě prakticky vzato, s nočním prádlem bychom si nemuseli dělat žádné zvláštní starosti. Po většinu doby používání je skryto pod peřinou a navíc se hned tak nerozpadne, takže vydrží dlouho. Není ale nuda chodit spát léta ve stejném?

Článek

Pravidla spánkové hygieny nevynechávají oblečení na lůžko pochopitelně především ze zdravotního hlediska, nicméně i to estetické má svůj význam. Přinejmenším v tom, že pocit dobrého vzhledu má vliv na pohodu, a tím i lepší spánek. Navíc je škoda, když působí takříkajíc antikoncepčně.

:.Ramínka topu krátkého pyžama jsou nastavitelná, empírový střih krásně tvaruje ňadra. Bonprix, 499 Kč

Stavebnice i do postele

V zásadě se sice na nočním prádle nemůže objevit příliš nového, ale určité změny přicházejí stále. Především je to nabídka skladebnosti, která umožňuje i dokupování.

U pyžam jsou k dostání samostatné krátké i dlouhé kalhoty, vrchní části s dlouhým či krátkým rukávem nebo v podobě nátělníků a topů. Kombinovat je potom můžeme podle ročního období i nálady, také s krátkými nočními košilemi. Sladění barev a vzorů přinese příjemné změny, které umožní i soulad s povlečením.

Při výběru dámských sexy nočních košilek na ramínka se vyplatí hledat model, ke kterému je k mání ještě bolerko nebo rukávový návlek. Nosit se potom dá i v chladnějším období. Svůdnost u snídaně umocní ještě lehký župánek. 

:.Bílý koupací plášť se hodí ke každémi nočnímu oblečení. Tchibo, 499 Kč  :.Čtyřdílná souprava umožňuje různé sestavy jednotlivých dílů. Hodí se na spaní i relaxaci v bdělém stavu. Bonprix, 499 Kč :.Krásná kombinace krémové, růžové a fialové uklidňuje, květinový potisk působí svěže. Neckermann, 449 Kč   :.Klasický komplet, kterému se dříve říkalo nedbalky, má pro svůj půvab příznivkyně i dnes. Ferraud, košilka 2990 Kč, župan 3490 Kč

Pánské pohodlí v košili

Čím dál tím víc roste obliba pánských nočních košilí. Sahají ke kolenům nebo těsně pod ně a dají se doplňovat dlouhými kalhotami. Přinášejí větší pohodlí a zaslouží si pozornost. Dříve ostatně muži v ničem jiném spát nechodili a všichni to brali jako samozřejmost.

Dětské noční prádlo zase zdobí různé motivy, které nejsou jen pro parádu, ale usnadňují také odchod na lůžko. S oblíbenou postavičkou, autíčkem či mašinkou na pyžamku nebo košilce se usíná mnohem lépe. 

:.Pohled na muže v noční košili je pouze otázkou zvyku. Neckermann, 499 Kč

:.Také dětské noční prádlo si zaslouží nejkvalitnější materiál. Sigikid, od 499 Kč :.Pánské žerzejové pyžamo má pohodlné kalhoty s plochým pasem na gumu. Tchibo, 350 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Do postele pohodlně a se šarmem

Pyžama a noční košile jsou klasickým dárkem, kterým se nedá nic zkazit, vylepšit ale rozhodně ano. Je však třeba trochu zapřemýšlet a onu všední, prozaickou...

Pohodlné domácí oblečení může i slušet

Chodíte se do svého bytu jenom vyspat? Pak žádné domácí oblečení vlastně nepotřebujete, možná jen župan přes noční košili nebo pyžamo. Pro ostatní...

Francouzští milovníci sází na upnuté boxerky

Francouzští milovníci sázejí na dlouhé svádění a výborně padnoucí oblečení u dlouhé večeře, ale i když svůj šat později v ložnici odkládají, opět chtějí dámu...

Výběr článků

Načítám