Hlavní obsah

OBRAZEM: Fialová bude i letošní zimu v kurzu

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fialová barva symbolizuje mystiku a magii. Snad právě proto je tak populární právě v zimních měsících, kdy dlouhé večery svádí k čarování. Navíc různé odstíny fialové dokáží rozzářit temné barvy, jež v zimních měsících dominují. Chcete-li oživit svou podzimní garderóbu volte nejen fialové doplňky, ale i celofialové kusy.

Foto: Bandolera / Jablonex, Novinky

Fialová se nevyhýbá ani společenským šatům. Velmi elegantní je pak v kombinaci s černou. Šaty Bandolera, naušnice Jablonex.

Článek

Fialová má mnoho odstínů od fialkové, švestkové, fialovomodré po jemnější tóny jako je např. levandulová. Nosit se bude vše. Záležet bude jen a jen na vás a na vašem smyslu pro kombinaci.

Asi nejvíce budou fialové variace slušet tmavovláskám a zrzkám, přesto ani blondýnky by se této barvy neměly zcela vzdávat. Jen pro ně bude těžší nalézt ten nejvhodnější odstín.

Nechte se okouzlit fialovým čarováním....

:.Jestli je něco opravdu "in", pak jsou to velmi výrazné punčocháče. Fialové by neměly být výjimkou. New Yorker - Podzim/zima 2008foto: Novinky/New Yorker

:.Fialová lze velmi dobře kombinovat nejen s černou, ale i s šedivou či metalickými barvami. Zleva: lila šaty GURU, lila halenka a fialkový pásek GURU, fialkové semišové sako HD. foto: Novinky/GURU, HD

:.Střevíc ve stylu britské klasiky od Deichmanna

:.Retro styl bude dominovat celé sezóně. Inspiraci lze hledat v 50., 70. i 80. letech. New Yorker. foto: Novinky/New Yorker

:.Pleteniny k zimním měsícům prostě patří. Nádherné fialkové pruhované pancho doplňují pulover a kozačky ve stejném odstínu. Hned několik odstínu fialové je použito na pletené čepici a stejně vzorovaných rukavicích. Vše od SANU BABU.

foto: Novinky/SANU BABU

:.Elegantní fialovou šálu s černými vzory lze uvázat i kolem hlavy ala 50.léta. New Yorker

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám