Hlavní obsah

Oblékněte se podle celebrit: V pánském stylu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oděvy inspirované pánskou módou bychom našli v každém dámském šatníku. Vděčíme za ně návrhářce Coco Chanel, která se zamilovala do pruhovaných triček návrhářů, ale i pánských obleků, které přetransformovala do dámské podoby. Jak nosit tento pánský styl, a přitom neztratit ženskost?

Foto: Profimedia.cz

Modelka Rosie Huntington-Whiteleyová

Článek

Zařaďte do svého šatníku alespoň jedno oversized sako, které můžete přehodit přes upnuté šaty nebo třeba tričko a legíny. Nemusíte se přitom bát drahé investice. Hezké kousky naleznete i v obchodech s oblečením z druhé ruky a nestyďte se prozkoumat ani pánské oddělení.

Velmi trendy záležitostí jsou vesty, které se na rozdíl od těch pánských nenosí pod sako, ale jen tak na holé tělo nebo přes obyčejné tričko. Díky tomuto jednoduchému vrstvení získáte elegantní outfit vhodný do práce, ale třeba i do baru.

Foto: archiv firem

Dvouřadý blejzr, Marks & Spencer, 3499 Kč. Vesta černá, COS, 3800 Kč. Kožený pásek, Marks&Spencer, 499 Kč. Mokasíny, H&M, 1459 Kč. Lněná vesta, F&F, 599 Kč.

Kalhotový kostým se hodí do zaměstnání, které svazují přísná pravidla dress codu. Ačkoliv se jedná do jisté míry o uniformu, můžete si s ní pohrát. Oblékněte pod sako místo klasické bílé košile černou nebo třeba tenký roláček. Svůj outfit můžete doslova vyšperkovat minimalistickými šperky nebo třeba zajímavými dioptrickými brýlemi.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kaia Gerberová

Pokud chcete svému outfitu dodat na ženskosti, vsaďte na podpatky nebo třeba balerínky do špičky.

Foto: archiv firem

Sako, Lindex, 1699 Kč. Kalhoty, Lindex, 1499 Kč. Balerínky, CCC, 1099 Kč. Kabelka, Marks&Spencer, 1199 Kč. Vesta, H&M, 1069 Kč

Foto: Profimedia.cz

Modelka Hailey Bieberová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Rosie Huntington-Whiteleyová

Ideální obuv na jaro? Trendy tenisky

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám