Hlavní obsah

Noc plná celebrit aneb Kdo se blýsknul na galavečeru LACMA

Novinky, Linda Humlová

V Americe se o víkendu odehrál další významný galavečer, tentokrát pod záštitou losangeleského muzea umění LACMA Art + Film. Akce, během které byli oceněni fotografka Catherine Opieová a filmař Guillermo del Toro, se zúčastnilo mnoho známých osobností. Prohlédněte si s námi nejkrásnější šaty večera.

Foto: Profimedia.cz

Televizní osobnost Kim Kardashianová

Článek

Oblíbená herečka Salma Hayeková si oblékla blyštivé šaty ve zlaté barvě, které doplnila stříbrnými doplňky. Tato nezvyklá kombinace dvou kovů sice může na první pohled vypadat přeplácaně, ale ve spojení s hereččinou silnou osobností i vzhledem překvapivě fungují.

Slušivý byl i střih šatů, který decentně kopíroval hereččiny velmi ženské proporce bez toho, aby působil prvoplánově a vyzývavě.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Salma Hayeková

Modelka Miranda Kerrová vsadila na módní sametové pouzdrové šaty v midi délce, které zdobila bohatá květinová výšivka, s níž sladila i doplňky. Růžové saténové psaníčko a třpytivé střevíčky na podpatku outfit skvěle osvěžily a zároveň i odlehčily. Třešničkou na dortu bylo i krásné líčení, jež opět taktéž ladilo s výšivkou.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Miranda Kerrová

Kontroverzní postava televizního vysílání, Kim Kardashianová, na akci dorazila v sexy černé splývavé róbě s hlubokým výstřihem, který zdobily černé šňůrky. Přehmatem byl náhrdelník s velkým křížem, kvůli kterému vypadala Kim jako postava Morticie ze seriálu Addamsova rodina. Pochvalu si ale zaslouží jemné sandálky na podpatku, které celý look příjemně odlehčily.

Foto: Profimedia.cz

Televizní osobnost Kim Kardashianová

Jednadvacetiletá přítelkyně herce Leonarda DiCapria, Camila Morroneová, zvolila na svůj věk poměrně konzervativní model ve starorůžové barvě. Šaty, které byly spojené s poloprůhlednou pelerínou, sice působily elegantně, ale spíše bychom si je představili na dámě v letech, jako je herečka Helen Mirrenová. Zbytečně usedle působily i vlasy a šperky.

Foto: Profimedia.cz

Modelka a herečka Camila Morroneová

Pravým opakem byla herečka Zoë Kravitzová, která dorazila v tmavě modrých šatech se spadlými rameny, které byly zdobené drobnými perlami. K nim zvolila i ladící psaníčko a vše korunovala svými typickými copánky spletenými do volného culíku. Sečteno, podtrženo - mladistvý outfit, který neurazí ani sebevybranější společnost.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Zoë Kravitzová

Akce se zúčastnila i populární herečka Dakota Johnsonová, která vynesla dlouhou černou róbu, jejíž součástí byla i kápě. Střídmý střih a dlouhé rukávy ozvláštnil hluboký výstřih a rozparek, který dal vyniknout hereččiným štíhlým nohám. Celý outfit korunoval vhodně zvolený účes i decentní líčení a střídmé doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Dakota Johnsonová

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám