Hlavní obsah

Netradiční designové hodinky vypadají jako kosmetická pomůcka nebo lego

Novinky, Marcela Janouchová

Hodinky lze v dnešní době považovat za nepostradatelný módní doplněk, který také podléhá trendům. Pokud máte rádi originalitu a nevšednost, pak právě pro vás jsou určené netradiční modely ve tvaru lega, s funkčním zrcátkem či dalšími vymoženostmi.

Foto: Profimedia.cz

Hodinky by měly ladit i s dalšími módními doplňky

Článek

Čínské hodinky značky Iron Samurai působí na první pohled jako široký náramek pro muže. Tyto hodinky nemají typický ciferník jako jiné digitální, nebo ručičkové hodinky.

Na horní straně pásku je umístěno drobné světýlko, které svítí skrz vyřezávaný prostor pro ukazování času. Tyto hodinky jsou určeny spíše pro zvláštní příležitosti.

Lego na ruku

S další zvláštní novinkou přišel na trh Jean-Charles de Castelbajac. Jeho kolekce ve stylu kostek lega je originální, zajímavá a hlavně netradiční.

Time of the sky

S dalším designovým nápadem přišel Ryohei Yoshiyuki, který se u hodinek zaměřil na nebesky zářící ciferník. Působí jako drahý náramek a zároveň zvládají ukazovat čas. Nebe s mráčky nebo večerní červánky dodají hodinkám kouzelný a romantický vzhled.

Zrcátka a jiné zajímavosti

Návrhář Cheuk Kee Lai přišel s nápadem, jak udělat z hodinek ukazatel času a zároveň nepostradatelnou kosmetickou pomůcku - zrcátko. Tyto hodinky ukazují čas jen v případě potřeby, po zbytek doby se z nich stává elegantní módní zrcátko z nerezové oceli.

Hodinky byly, jsou a budou vždy potřeba. V dřívějších dobách byly populární ručičkové, dnes jsou pro mnoho z nás výhodnější hodinky digitální. Je jedno, jestli budete nosit podlouhlé hodinky s digitálním zobrazením času, nebo kulaté s tečkami místo ručiček. S netradičním designem jistě všude zaujmete.

Reklama

Související články

Trendy gumáky dobývají velkoměsta

Dávno je pryč doba, kdy holinky nosily pouze malé děti a ještě k tomu na venkově. Tato praktická obuv nyní dobývá i velkoměsta. Design dámských holinek nezná...

Šaty, v nichž oslníte i v parných dnech

Letní dny plné slunečního žáru přímo vybízejí k obléknutí lehkých šatů. Pro letošní sezónu si pro nás návrháři připravili především vzdušnost, pastelové barvy...

Výběr článků

Načítám