Hlavní obsah

Nejpřitažlivější a nejkrásnější ženou roku je Megan Foxová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Na žebříček nejpřitažlivějších žen světa magazínu FHM se s napětím čeká každý rok. A pravidelně se v něm objevují jisté stálice, mezi něž dosud patřila Angelina Jolie. Ta je sice možná nejvlivnější celebritou současnosti, rozhodně už ale ne nejkrásnější, nejpřitažlivější a s největším sexappealem. Letos není ani v první desítce, zatímco Megan Foxová je na špici už druhý rok v řadě.

Foto: Profimedia.cz

Megan Foxová je často přirovnávaná k Angelině Jolie.

Článek

Angelina jedničkou nebyla nikdy, ale letos dokonce klesla pod první desítku a to až na patnáctou příčku. Naopak Megan obhájila první místo z loňska. Dvakrát si zatím tuto výsadu dopřávala jen Jennifer Lopezová, které připadl titul nejpřitažlivější ženy světa v letech 2001 a 2002.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Alba

Dvojkou je letos Jessica Albová, která si užila první místo v roce 2007. Z loňské páté příčky na letošní třetí se vyšplhala Scarlett Johanssonová. Jessica Beilová naopak z loňské druhé pozice spadla letos na čtvrtou. Pětku uzavírá mladičká herečka Madeline Zimová.

Foto: Profimedia.cz

Scarlett Johanssonová

Nejpřitažlivější ženy světa pro rok 2009 podle magazínu FHM:
1. Megan Foxová
2. Jessica Albová
3. Scarlett Johanssonová
4. Jessica Bielová
5. Madeline Zimová
6. Adriana Limová
7. Elisha Cuthbertová
8. Heidi Montagová
9. Anne Hathawayová
10. Katy Perry

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám