Hlavní obsah

Nejkrásnější nohy Česka má Kateřina Kristelová

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka Kateřina Kristelová vlastní nejkrásnější nohy Česka. Tak zní verdikt několika tisíc hlasujících lidí v anketě, kterou vyhlásila společnost Procter&Gamble. Ve finálovém klání Kateřina porazila modelky Lucii Váchovou a Petru Faltýnovou. Navíc se moderátorka zařadila mezi takové krásky jako je Mariah Carey či Rihanna, které zvítězily v obdobné soutěži v USA.

Foto: Novinky

Lidé rozhodli, že nějkrásnější nohy ČR pro rok 2008 má Kateřina Kristelová.

Článek

Kateřina Kristelová neskrývala svou radost. "Nikdy jsem nebyla modelkou, o to větší mám radost z tohoto vítězství. Teď už vím, jaké to je, být středem zájmu objektivů. Opravdu ale nepochápu, jak jsem mohla vyhrát nad takovými kráskami jako je Petra s Lucií," řekla moderátorka při vyhláčení výsledků.

Do své nové role vplula s úsměvem a ochotně pózovala davům fotografů. Kromě titulu získala Kateřina i krásnou trofej - sošku božských nohou od Kryštofa Rybáka a peněžitou odměnu ve výši 50 tisíc korun.

.: Přestože Kateřina Kristelová nikdy nebyla modelkou, lidem se líbily nejvíce právě její nohy.foto: Novinky

Petra Faltýnová s Lucií Váchovou zprvu působily zklamaně, posléze však každá z nich řekla, že je to názor lidí, který rozhodně nemíní nijak kritizovat.

Mezi porotci byl i Roman Šebrle

Soutěž o nejkrásnější nohy ČR byla vyhlášena v březnu tohoto roku, kdy byly osloveny krásné ženy z celé řady známých osobností.

:.Petra Faltýnová patří mezi nejkrásnější Češky vůbec. foto: Novinky

O finalistkách soutěže pak rozhodla odborná porota složená z desetibojaře Romana Šebrle, herce Maroše Kramára, vizážisty celebrit Káji Pavlíčka, stylistky Violy Fetisové, fotografa Adolfa Zíky a David Huffa, dvojnásobného mistra světa v aerobiku, který byl zároveň její předsedou.

.: Lucie Váchová se pyšní svýma svalnatýma nohama, které má vypracované díky sportu.foto: Novinky

O vítězce nakonec rozhodla široká veřejnost, která se zúčastnila hlasování v internetové a sms anketě. Vítězka získala 41,9 % z celkového počtu hlasů.

Anketa

Kdo má podle vás nejkrásnější nohy?
Kateřina Kristelová
8,9 %
Petra Faltýnová
17,1 %
Lucie Váchová
4,3 %
Někdo jiný.
69,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 8240 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Taneční soutěž hledala nové talenty

V sobotu 24. května proběhlo udílení cen prvního ročníku Talent Awards, kde také soutěžící předvedli své umění. Soutěž Talent Awards hledá nové talenty...

Výběr článků

Načítám