Hlavní obsah

Nebojte se kombinovat hřejivé zimní doplňky

Novinky, Eva Dvořáková

A je to tady. Některé oblasti naší republiky zahalila první sněhobílá pokrývka, jinde se teploty pohybují jen těsně nad nulou. Když vstoupíme do mrazivého rána, zima zasáhne to, co je zahaleno nejméně anebo vůbec. Vyhněte se nepříjemnému chladu pomocí stylových zimních doplňků.

Foto: Profimedia.cz

Zahřejte se v chladném počasí vhodnými doplňky.

Článek

Pletené šaty

Pleteniny jsou jedním z velkých trendů posledních zimních sezón. A není se čemu divit. Volné dlouhé pletené šaty s rolákem jsou do plískanic a nízkých teplot naprosto skvělou volbou. K nim stačí obléci silonky a pro maximální zahřátí zvolit vysoké kozačky nad kolena.

Dále laďte například se stylovou pelerínou doplněnou o umělou kožešinu, do ruky vezměte krásnou bronzovou kabelku s ozdobnou bambulkou.

Foto: Archiv firem

Pletené šaty, H&M, 999 Kč. Pelerína, Zara, 1999 Kč. Rukavice, Lindex, 399 Kč. Čelenka, Lindex, 249 Kč. Kabelka, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Vysoké kozačky, Zara, 3999 Kč.

Krk zahalí rolák, ale je potřeba také myslet na prsty a uši, případně hlavu. K tomuto outfitu se hodí pletené palčáky, rukavice, které snad každý pamatuje z dětských let. Stejně tak se vrací do módy i pletená čelenka. Dobře vypadá například s motivem mašle, která se nosí uprostřed čela, nebo na spáncích.

Šedá myška

Pokud ani na podzim příliš neholdujete barvám, nevadí. Stylový outfit se zimními hřejivými doplňky můžete vytvořit i pomocí trendy úzkých kalhot, pruhovaného trika a křiváku. Na nohy pro prodloužení postavy obujte kožené nebo koženkové boty na klínku.

Foto: Archiv firem

Čepice a šála, Levi´s, 649 Kč a 849 Kč. Bunda, Orsay, 1499 Kč. Triko, Orsay, 549 Kč. Kalhoty, Orsay, 999 Kč. Rukavice, H&M, 249 Kč. Kabelka, O Pocket, 2040 Kč. Boty, Deichmann, 849 Kč.

Co se týče doplňků, zvolte malou kabelku přes rameno, hlavu zahalte pletenou čepicí, kterou zkombinujte se šálou. Co se týče rukavic, vtipnou vychytávkou jsou prstové rukavice s možností transformace do palčáků.

Sukně noste i v zimě

Ani sukně nejsou na podzim a v zimě rozhodně zapovězeny. Pokud ale chcete být co nejvíce v teple, rozhodně volte pouzdrový, spíše než rozevlátý střih, pokud možno s délkou alespoň po kolena. V tomto případě hraje hlavní roli koženková béžová sukně, doladěná o kožené semišové boty na klínku a svetřík s 3/4 rukávy.

Foto: Archiv firem

Kabát, Max&Co, 16220 Kč. Kožené kozačky, Crocs, 2699 Kč. Svetřík, F&F, 469 Kč. Kabelka, Paul´s Boutique, Zoot, 2899 Kč. Čepice, F&F, 279 Kč. Rukavice, Pieces, Zoot, 849 Kč. Sukně, F&F, 598 Kč.

V chladném počasí a především k sukni nebo k šatům, kde je část nohou zahalena pouze do silonek, je dobré dát před krátkými bundami přednost dlouhému kabátu. I k tomuto typu sukně se ale nebojte nasadit čepici a ruce zahřát rukavicemi.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám