Hlavní obsah

Ňadra lze bezbolestně zvětšit bez silikonů již i u nás

– PRAHA
Novinky, das

Nedávno jsme vás informovali o světově unikátní metodě zvětšování prsou bez vložení silikonových implantátů. Jedná se o přirozený gel Macrolane, díky kterému lze prsa tvarovat pouze za pomocí vpichů a místní anestézie. Podle docentky Markéty Duškové z Kliniky GHC v Praze tato metoda již dorazila k nám.

Článek

„Macrolane je gel složený z hyaluronové kyseliny, což je látka, která je přirozenou součástí kůže a působí jako výplň kolagenové sítě,“ říká Dušková.

Unikátní zákrok, po kterém je poprsí zvětšené o jednu velikost a vypadá naprosto přirozeně, trvá pouhých třicet až šedesát minut. Zvětšení ňader vydrží v těle omezenou dobu, přibližně rok a půl až dva roky. Gel se totiž postupně vstřebává.

„Zákrok je však možné kdykoliv opakovat. Podle výrobce gelu nedojde k žádnému poškození prsní tkáně, přesto je dobré před každým zákrokem absolvovat ultrazvukové vyšetření prsou, jež vyloučí případnou rakovinu prsu,“ vysvětluje lékařka.

Bohužel tato metoda je o dost dražší než klasická plastická operace prsou, která vydrží hned několik let. Jeden zákrok vyjde na 100 - 150 tisíc korun /za dva roky je nutné ho zopakovat/.

S pomocí Macrolanu dokáží lékaři modelovat i hýždě, stehna či zahladit nerovnosti způsobené nevydařenou liposukcí, nebo vyhladit jizvy.

Reklama

Související témata:

Související články

Signály sexuální krásy

Mezi kritéria krásy a sexuální přitažlivosti patří především tři základní optické signály. Mužské svaly, krása tváře a ženský tělesný tuk soustředěný...

I muži podstupují plastiku prsu

Ženy podstupují plastickou operaci prsou většinou proto, aby si je nechali o nějaký ten kousek zvětšit. Prý si tím dodávají chybějící sebevědomí. V menším...

Výběr článků

Načítám