Hlavní obsah

Na přehlídce Dolce & Gabbana modelkám sekundovali roboti

V březnu proběhla v rámci Milánského týdne módy přehlídka značky Dolce & Gabbana. Kolekce inspirovaná 90. lety byla ozvláštněna přítomností robotů, kteří měli za účel oslavit práci italských vědců v oblasti robotických technologií a umělé inteligence.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na přehlídce Dolce & Gabbana v rámci týdne módy v Miláně se ukázali i robotiVideo: DOLCE & GABBANA, Reuters

 
Článek

Nejnovější přehlídka značky Dolce & Gabbana, která zakončila sled online prezentací v rámci Milánského týdne módy, připomínala roztančené diskotéky 90. let. Celkem 135 excentrických modelů, které vznikly pod taktovkou kreativního dua Domenico Dolce a Stefano Gabbana, spojovaly výrazné siluety a barvy.

Nechyběly umělé kožešiny, mini šaty inspirované vesmírnou tematikou, doplňky v metalických odstínech nebo plastové kabátky připomínající lékařské pláště chránící před přítomností virů.

Victoria Beckhamová představila svou novou kolekci

Styl

Zábavnou show ozvláštňovala přítomnost dvou malých robotů, kteří byli vytvořeni týmem z Italského technologického institutu. Značka chtěla poukázat na úspěchy italských vědců v oblasti robotických technologií a umělé inteligence.

Dolce & Gabbana je italská módní značka, kterou založili roku 1985 módní návrháři Domenico Dolce a Stefano Gabbana. V roce 2018 návrháři čelili obvinění z rasismu. Řada čínských e-shopů stáhla ze svých webů zboží italského módního domu v reakci na sérii reklamních spotů této značky, kterou lidé na sociálních médiích označili za rasistickou. Od té doby se spousta celebrit od této značky distancovala.

Reklama

Související články

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Říká se, že styl je věčný a trendy pomíjivé, ale někdy se i trendy kousky mohou stát nadčasovými. Příkladem mohou být kabelky. Zatímco minulý rok byly v módě...

Výběr článků

Načítám