Hlavní obsah

Módní show, kde hlavní roli hrály satén, kůže a krajka

Novinky, Kristýna Léblová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Ženy chtějí být svůdné a sexy. Oslavu ženské krásy si již podruhé vzala pod křídla speciální akce, která se uskutečnila na konci května v Praze. L’amour night nabídla návštěvníkům parádní podívanou v podobě módní show, kde hlavní roli hrály satén, kůže nebo krajka.

Organizátorka akce Sida Strauch předvedla smyslné vystoupeníVideo: Novinky

 
Článek

I když jde o oslavu ženské krásy a erotiky, není to vulgární. „Je to erotické, ale stále vkusné. Ve svém krédu odhalujeme ženskou smyslnost,“ vysvětlila Novinkám organizátorka Sida Strauch.

Show místo módní přehlídky

Aby se lidé hlavně bavili, je celý večer protkaný písněmi a přehlídkami svůdného prádla. „Není to klasický catwalk, ale každá přehlídka je udělaná tak, aby to byla show, i když podstata je ukázat prádlo. Spolupracujeme s módními designéry, kteří si výtvory i sami šijí,“ řekla Sida Strauch s tím, že každý návrhář má na místě i svůj stánek, kde si návštěvníci mohou prádlo osahat a popřípadě zakoupit.

Foto: archiv L’amour night 2017 , Novinky

L'amour night se v Praze konala podruhé.

Letos organizátoři navrhli pro tuto příležitost i limitovanou edici saténových župánků doplněných o krajku.

Satén i do práce

Tento materiál měl na akci velké zastoupení. Jan Jurik ze společnosti Sexatén si sám udělal malý průzkum a zjistil, že v Česku chybí prádlo z luxusních materiálů a takové, které by se dalo nosit i do práce. Tak ze saténu vyrobil nejen prádlo a župánky, ale i košile pro muže. „I muž, který přijde večer utahaný domů po práci, si rád odpočine v materiálu, který je příjemný jeho pokožce. Máme mezi muži velké příznivce,“ tvrdí Jurik.

Foto: archiv L’amour night 2017 , Novinky

Módní přehlídka je koncipovaná jako show.

Od sedla ke korzetům

Návrhář Jan Lucký ze Sedlařství Kairon vyráběl z kůže hlavně sedla na koně, ale už nějakou chvíli z kůže vyrábí i svůdné korzety. Inspirovala ho k tomu návrhářka Riwaa Nerona, která se šitím korzetů na míru zabývá už léta. „Po naší spolupráci na nějakých projektech mě napadlo, že by se korzety daly dělat i z kůže,“ říká Lucký s tím, že ženy jsou z nich nadšené. A dokonce jsou mezi zákazníky i muži. Spíš než jako erotické prádlo jsou tyto korzety vhodné pro denní nošení.

Foto: archiv L’amour night 2017 , Novinky

Korzety na denní nošení sklidily úspěch.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám