Hlavní obsah

Modelka Heidi Klumová radí, jak být po porodu zase ve formě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Jen co po porodu syna Henryho shodila Heidi těhotenské bříško, vrátila se zpět na molo, kde předvedla spodní prádlo značky Victoria´s Secret. Stala se tak nechtěně předmětem závisti čerstvých matek usilovně bojujících s nadbytečnými kilogramy.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum

Článek

"Nikdy jsem se netrápila na speciálních cvičebních strojích nebo něco podobného," řekla trojnásobná matka, která na podzim očekává narození dalšího potomka. "Já věřím na zdravou stravu, cvičení, hraní si s dětmi, procházky v parku. Prostě na normální věci."

Nedrží prý ani žádnou bláznivou dietu. "Nikdy jsem žádnou dietu nedržela," podotkla. "Ale zároveň taky nesedím pořád na pohovce s nohama nahoře a neláduju se jedním sáčkem chipsů za druhým a spoustou hamburgerů. Myslím, že člověk si má dát od všeho jen tak kousíček."

Podle Klumové je také snazší zbavit se kilogramů nabytých v těhotenství, vytyčí-li si to žena vzápětí po porodu jako prioritní cíl.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum

"Nikdy jsem se příliš nestresovala, ale myslím si, že je lepší dostat se znovu do formy co nejdřív. Řekla bych, že když je žena v tomto ohledu liknavá, jde to pak hůř," řekla.

Klumová, která je německého původu, by měla na podzim porodit manželovi, britskému zpěvákovi Sealovi děvčátko. Dvojice má spolu dva syny a modelka má z předchozího vztahu ještě holčičku.

Teď dělá modelce těžkou hlavu, jak se oblékat elegantně a módně, přestože jí roste těhotenské bříško.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klum nemá problém vrátit se zpět do formy.

"Neptejte se mě, co se teď právě nosí. Jsem šťastná, když se mi podaří objevit něco, do čeho se vejdu," smála se. Snaží se prý pokud jde o oblékání dostat se z "vyjetých kolejí" a najít něco originálního, něco, co se vymyká obvyklému ošacení pro těhotné.

Její nejnovější slabostí jsou doplňky, protože ty jí prý vždycky "sedí" a nápadné cetky odvádějí pozornost od rozšiřujícího se pasu.

"V poslední době nakupuji spoustu věcí na bleším trhu," přiznala se. "Kupuji velké náušnice, rozměrné náhrdelníky, velké nápadné náramky, prostě robustní věci," dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Modelka Heidi Klumová porodila chlapce

Německá modelka Heidi Klumová se v noci na úterý stala již podruhé maminkou. Na svět přivedla chlapečka. Regionální list Express o tom informoval její otec...

Modelka Klumová nabádá dívky k hladovění

Bouři nevole zdravotnických odborníků a rodičů vyvolala německá topmodelka Heidi Klumová, která v nové televizní reality show Germany's Next Top Model...

Výběr článků

Načítám