Hlavní obsah

Modelka Barbara Palvinová vynesla netradiční barvu popůlnočních svatebních šatů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Modelka Barbara Palvinová se v polovině července provdala za svoji dlouholetou lásku, herce Dylana Sprouse. Pár si řekl „ano“ v modelčině rodném Maďarsku. Na sobě měla elegantní šaty od Vivienne Westwoodové.

Foto: Profimedia.cz

Barbara Palvinová a Dylan Sprouse

Článek

Pár se zasnoubil loni v září během kempování s přáteli v Kalifornii. Zastavili se na místě, kde lze ve volné přírodě vidět vydry, modelčino oblíbené zvíře. Barbara v rozhovoru uvedla, že měla tušení, že se něco stane, protože si její nastávající sbalil na kempování až moc hezkou košili.

Pár si vyměnil sliby v kostele v Albertirse, kde se před 34 lety vzali Barbařini rodiče. Oslava se konala na pozemku Barbařiných rodičů, který často slouží ke konání svateb. Plánování kolem veselky si vzala na starosti modelčina sestra Anita Palvinová.

Modelka sáhla po nadčasovém a elegantním designu od britského módního domu Vivienne Westwood. Šaty vycházely z klasického designu firmy, ale byly upraveny speciálně na přání modelky.

Popůlnoční svatební šaty dávají nevěstám větší volnost výběru

Styl

Šperky zvolila od tradiční klenotnické firmy Tiffany & Co., přičemž klenotník vytvořil pro nevěstu náhrdelník inspirovaný 90. lety, který šaty dokonale doplňoval.

Jako druhé Barbara zvolila mladistvé šaty od značky Philosophy di Lorenzo Serafini v midi délce.

Jako poslední oblékla Barbara krátké červené šaty, které odkazovaly ke klasické maďarské tradici, podle které mají nevěsty po půlnoci obléknout šaty právě v této barvě. Ohledně návrhu šatů oslovila maďarského návrháře Mara, který pro ni vytvořil sexy mini šaty, přesně podle přání.

Boty zvolila Barbara od značky Jimmy Choo, které se obecně těší oblibě mezi nevěstami díky své pohodlnosti.

Nejkrásnější svatební šaty celebrit

Styl

Jaké svatební trendy vládnou letošní sezoně

Styl

Reklama

Související témata:
Barbara Palvin

Výběr článků

Načítám