Hlavní obsah

Miss World Krystyna Pyszková: Modeling už není jen o tom mít 90-60-90. Ráda si dá i svíčkovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno okouzlila celý svět, když se stala novou Miss World. Krystyna Pyszková se do Česka vrátila teprve před dvěma dny. V rozhovoru pro Novinky.cz zavzpomínala na vítězný okamžik a také odhalila další plány. Prozradila také, zda je dnes ještě nutné mít „klasické“ míry 90-60-90. Na rozhovor s nejkrásnější dívkou roku 2024 se podívejte ve videoreportáži.

Miss World Krystyna Pyszková zavzpomínala na vítězný okamžik a odhalila další plányVideo: Marek Tereba, Novinky

 
Článek

Devátého března se po osmnácti letech povedlo Krystyně Pyszkové převzít štafetu od Taťány Kuchařové a dokázat, že české ženy jsou opravdu krásné. Jak prozradila před naší kamerou, domů se vrátila jen s těmi nejlepšími pocity.

„Přinesla jsem druhou světovou korunu, takže myslím, že to jsou pouze pozitivní pocity,“ uvedla v rozhovoru. V Česku však bude jen týden, za první měsíc absolvuje cesty hned do deseti zemí světa.

Pro korunku nejkrásnější dívky světa si do indické Bombaje již jela, skromnost v takových soutěžích prý není namístě. „Já už jsem při odjezdu říkala svému týmu, že se určitě bez toho umístění nevrátím, což jsem si dala opravdu vysokou laťku, ale jsem ráda, že se to podařilo. Bojovala jsem opravdu každý den a dávala jsem do toho sto procent,“ svěřila se.

Foto: Stanislava Benešová, Novinky

Miss World Krystyna Pyszková

„Ve chvíli vyhlašování jsem byla v nějakém transu. Člověk to všechno vnímá, ale dochází mu to postupně až potom, co se začínají dít ty různé eventy, když tam pro mě přijela ochranka, když jsme byli na tiskové konferenci, nasadili mi korunku, tehdy jsem si začala uvědomovat, že jsme to dokázali,“ vzpomněla na okamžiky po získání korunky krásy.

„Jsem ráda, že se ve světě modelingu hledá diverzita“

Podle Pyszkové jsou pro modeling důležité dispozice, avšak to prý není všechno. „Já jsem ale ráda, že i ve světě modelingu se hledá diverzita a není to jen o tom být vysoká a mít míry 90-60-90. Hledají se odlišnosti, to je fajn, ale je důležité to mít i nějak zdravě nastavené v hlavě, pak to může fungovat,“ vysvětlila.

Dráhu modelky začala ve svých třinácti letech v Třinci, odkud pochází. Rodina a přátelé její úspěch prožívali s ní, rodiče jí byli navíc po boku přímo při vyhlašování.

„Maminka s tatínkem byli samozřejmě naprosto dojatí. Celá moje rodina byla se mnou v Indii. Gratulovali mi i lidé z Třince, vím, že mi chystají nějaké překvapení, až tam v týdnu přijedu, tak na to se moc těším,“ prozradila.

Foto: Rajanish Kakade, ČTK/AP

Krystyna Pyszková po získání korunky Miss World 2024

Krystyna se po pár dnech v Česku přesune do New Yorku, kde natáčí seriál, pak se chystá do Kataru a čeká ji také africké turné, během kterého zavítá i do Tanzanie, kde se dlouhodobě věnuje charitativní činnosti a vyučuje děti ve škole.

„Mimo to také ráda jezdím na koni, sportuji, vařím, já jsem takový typ, že kam mě dáte, tam si najdu zábavu,“ dodala. Zmínila také, že ujíždí na české kuchyni a ráda si dá třeba svíčkovou.

Úspěch Pyszková slavila již letos koncem ledna, kdy si ji vybrala pro představení své nejnovější kolekce na pařížském haute couture fashion weeku 2024 světová značka Celia Kritharioti.

Byla vybrána na molo hned vedle jedné z nejúspěšnějších topmodelek Naomi Campbellové či hlavní tváře Victoria’s Secret Candice Swanepoelové.

Miss World se stala Češka

Svět

Miss World Kuchařová: Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám