Hlavní obsah

Madonna si v 62 letech nechala udělat své první tetování

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvaašedesátiletá kontroverzní zpěvačka Madonna, která ráda šokuje ať už na pódiu, nebo v soukromí, se poprvé nechala tetovat. Zápěstí jí zdobí iniciály jejích šesti dětí.

Foto: Profimedia.cz

Madonna

Článek

Madonna svět překvapila mnohokrát. Nechala se vyfotil několikrát zcela nahá, proslula bouřlivými vztahy s herci, politiky, zpěváky i basketbalisty a svých odvážných kostýmů se nevzdala ani po šedesátce. Platí za královnu popu a sexuální symbol, který je znám všem generacím.

O to překvapivější je, že se až letos poprvé nechala tetovat. V pondělí večer si v hollywoodském tetovacím salonu Shamrock Social Club nechala na svém zápěstí zvěčnit počáteční písmena všech svých šesti dětí. Iniciály L R D M S E odkazují ke jménům Lourdes, Rocco, David, Mercy, Stella a Estere. Seřazeny jsou podle věku.

Zpěvačka je biologickou matkou pouze dvou potomků. Dceru Lourdes má s kubánským hercem Carlosem Leonem a syna Rocca s britským scenáristou Guyem Ritchiem. Ostatní děti Madonna adoptovala z afrického státu Malawi.

Foto: Profimedia.cz

Madonna

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna chce sama režírovat film o Madonně

Zpěvačka Madonna je natolik přesvědčena o svém filmařském talentu, že si sama natočí film o sobě. Ačkoliv zpěváci někdy v takových projektech fungují jako...

Výběr článků

Načítám