Hlavní obsah

Lucie Bílá vánoční cukroví nepeče, ale úklid už má za sebou

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Třináctinásobná slavice Lucie Bílá (44) prožívá momentálně nejkrásnější období v roce. Přestože teprve letos natočila svou první vánoční desku, nemůže se Vánoc celý rok dočkat. „Vánoce jsou nádherné svátky. Už jen proto, že jsou na sebe lidi milejší a laskavější,“ svěřila se se svými pocity slavná zpěvačka.

Článek

A Bílá během svátků pohody nezanedbává vůbec nic. Dokonce ani vánoční úklid, na který kvůli svému pracovnímu nasazení nemá skoro čas.

„Vánoční úklid se snažím zvládat průběžně. V období, kdy mám i dva koncerty denně, je to těžké, ale mám v tom za ta léta systém. Stejně jako v dárcích. Nenechávám nic na poslední chvíli. Nechci, aby mi nějaký stres kazil pocit, jaký z Vánoc mám. A tak už teď mám zabaleno a pečlivě ukryto spoustu balíčků po celém domě. Jediné, co nedělám, je cukroví. Moje maminka peče to nej a tak jako každý rok mi přinesou tyhle vánoční dobroty i moje kamarádky z Otvovic,“ popsala nám svůj systém nejpopulárnější česká zpěvačka.

Štědrý den se synem a partnerem

Stejně jako minulé roky i letos odmítla všechny pracovní nabídky, které na Štědrý večer dostala.

„I ty letošní svátky budu slavit doma. Budu se svým synem, partnerem a rodinou mého bratra. Sejdeme se na chvíli u jednoho stolu, pak navštívíme místní kapličku, kde si popřejeme i se sousedy, zapálíme svíčku pro štěstí a zdraví a půjdeme k štědrovečerní večeři,“ svěřila se svými plány na Štědrý večer Bílá.

Přestože do Vánoc několik dní ještě zbývá, v Otvovicích je už vše přichystané. A to dokonce již několik týdnů.

„Nemohla jsem se dočkat, tak mám už výzdobu i stromeček od začátku prosince. Můžu si tak ten krásný čas prodloužit,“ dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Winsletová chce Vánoce strávit sama

Krátce po rozpadu sedmiletého manželství Kate Winsletové (35) a režiséra Sama Mendese (45)začala britská herečka chodit s modelem Louisem Dowlerem. V těchto...

Výběr článků

Načítám