Hlavní obsah

Lesky na rty, oleje a balzámy oceníte i na podzim

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lesky na rty nemusí být záležitostí jen letních dnů. Díky jejich lehké textuře a hydratačním složkám je lze používat celoročně. Vybírat můžete od bezbarvých, třpytivých až po zabarvené lesky.

Foto: Profimedia.cz

Bezbarvé lesky rozjasní rty.

Článek

Bezbarvé lesky rozjasní rty a při správném použití mohou pomoci i s optickým zvětšením rtů. Stačí je lehce vklepat do středu rtů. Bezbarvé lesky lze nanášet i na rty již namalované matnou rtěnkou. Zvýrazněné rty tak dostanou zcela jiný rozměr.

Foto: archív firem

Lesky na rty

Foto zleva: 1. Sensai Silky Lip Gloss lesk na rty, 769 Kč; 2. Dermacol Shimmering Lip Gloss třpytivý lesk na rty, 99 Kč; 3. Rituals La Vie en Rose - Pale Pink - Jemný barevný lesk na rty, 260 Kč; 4. Lancôme L'Absolu Gloss Rôsy Plump - lesk na rty pro větší objem, 765 Kč; 5. Shiseido Lips Lacquer Gloss lesk na rty, 700 Kč

Podobně fungují i oleje na rty či balzámy na rty s pigmenty. Jejich výhodou navíc je, že rty hydratují, vyživují a chrání před nepříznivými vlivy.

Foto: archív firem
Foto zleva nahoře: 1. EOS Color Boost Rosy Glow - zanechá vaše rty v nádechu jemného růžového tónu, 192 Kč; 2. L´Occitane Tónovací balzám na rty Pivoňka - švestkový, 440 Kč; 3. Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush Duo Stick tónovací balzám na rty a tváře, 831 Kč; 4. Lancôme Baume in Love hydratační balzám na rty, 744 Kč; 5. Marionnaud Make Up Make Me Happy - My Baume Chéri Hydratační balzám na rty, 269 Kč; 6. Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm intenzivní balzám na rty, 467 Kč; 7. Oriflame Tender Care ochranný balzám na rty, 95 Kč; 8. EOS Crystal Lip BalmVanilla orchid - balzám na rty 7 g, průhledný čistě rostlinný balzám, 249 Kč

Zabarvené lesky lze dnes velmi dobře použít i místo rtěnky. Jejich pigmentace bývá stejně sytá jako u rtěnek. Jejich trvanlivost a sytost lze navíc podpořit pomocí konturovací tužky. Tu můžete použít jednak na obrysy rtů, ale i na vykreslení celých rtů.

Foto: archív firem
Foto zleva: 1. Max Factor Honey Lacquer lesk na rty, 152 Kč; 2. Yves Saint Laurent Volupté Tint-In-Oil pečující lesk na rty, 1000 Kč; 3. Maybelline Color Sensational Vivid Hot Laquer lesk na rty, od 176 Kč; 4. Bourjois 3D Effet lesk na rty - Rose Lyric, 339 Kč; 5. Lancôme Juicy Shaker lesk na rty s pečujícími oleji, 630 Kč

Pro večerní líčení můžete zvolit i třpytivé či metalické lesky na rty, které umocní celkový dojem líčení.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Tři tipy, jak prodloužit opálení

Není pochyb o tom, že zdravě opálená bronzová pokožka dodá na atraktivitě. Bez správné péče ale toto opálení velmi rychle mizí.

Výběr článků

Načítám