Hlavní obsah

Krásná i v sedmdesáti aneb Módní inspirace podle Maye Muskové

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vizionáře a inovátora Elona Muska snad není třeba představovat. Dnes ale bude řeč o někom jiném, a to o jeho matce. Maye Musková je sedmdesátiletá dáma s velkým D. Kromě toho, že vychovala tři velmi úspěšné děti, je také již padesát let modelkou a do důchodu se v žádném případě nechystá. Ostatně, podívejte se sami.

Foto: Profimedia.cz

Hlubokým výstřihům by se měly ženy v důchodovém věku vyhnout. To ale neznamená, že nemohou vsadit na nejrůznější průstřihy, které působí elegantně a důmyslně.

Článek

Maye Musková je přirozeným důkazem toho, že věk je jenom číslo. Svou kariéru odstartovala díky soutěži krásy v Jihoafrické republice, ve které to dotáhla až do samotného finále. Poté se provdala za svou lásku ze střední – Errola Muska, získala dva magisterské tituly v oblasti zdravé výživy a začala se naplno věnovat modelingu. Po devíti letech společného soužití a vychovávání tří společných dětí se Errol a Maye rozvedli a Maye zůstala s dětmi sama.

To jí ovšem nebránilo v plnění snu, který vlastně trvá až dodnes. Maye se díky poznatkům z vysokých škol může i nyní ve svém důchodovém věku pyšnit perfektní postavou a zdravě vypadající tváří. Je živým důkazem, že i dámy v pokročilejším věku mohou být okouzlující a šik. Inspirujte se jejím nadčasovým a zároveň trendy stylem.

Barevně i černobíle

Výrazné barvy se hodí ke starším dámám stejně dobře jako klasická kombinace černé a bílé. Syté barvy ale mají jednu obrovskou výhodu - dokážou ženu rozjasnit a opticky ji omladit. Pokud navíc přidáte nápaditou bižuterii, můžete si být jisté, že vás stejně jako Maye nikdo nepřehlédne.

Foto: Profimedia.cz

Nebojte se barev! Maye dokazuje, že i dámy v letech dokážou ve výrazných barvách rozzářit doslova celé město.

Foto: Profimedia.cz

I vše zahalující šaty mohou působit lichotivě. Stačí si jen vybrat barvu, která k vám opticky ladí a k tomu vsadit na perfektní účes a zářivé šperky.

Foto: Profimedia.cz

Rovné šaty se zvonovými rukávy jsou tou pravou volbou pro významné událost. Nezapomeňte je doplnit výraznými šperky, se kterými se ve svém věku nemusíte bát vyřádit.

S černobílou klasikou buďte opatrná, abyste nepůsobila příliš upjatě. Ozvláštněte ji například zajímavou kabelkou, náušnicemi, šátkem nebo červenou rtěnkou.

Odvážnější dámy mohou vsadit na barevné lodičky nebo sandálky na tzv. kitten heels, což jsou podpatky, které nemají více než pět centimetrů.

Foto: Profimedia.cz

Černobílá kombinace sluší ženám bez rozdílu věku.

Foto: Profimedia.cz

Šaty v midi délce jsou ideální volbou pro každou ženu v letech. Délka do půli lýtek schová nohy, a navíc dá vyniknout botám. Ideální příležitost k nákupu trendy sandálků či lodiček na nízkém podpatku. Co říkáte?

Tajný trik: Tón v tónu

Oblíbeným trikem, jak působit elegantně a s co nejmenší námahou, je vybrat si oblečení tón v tónu. To znamená, že buď zvolíte zcela monochromní look, který se může lišit jen jinými odstíny stejné barvy, nebo si vyberete kousek se vzorem, který bude ladit s dalšími kousky oblečení. Díky tomuto návodu budete vždy vypadat upraveně a zároveň šik.

Foto: Profimedia.cz

Bílý kabát je nesmrtelná klasika, díky které budete vypadat jako pravá dáma.

Foto: Profimedia.cz

Šaty a kabát, obojí tón v tónu, vypadají nesmírně stylově a zároveň promyšleně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám