Hlavní obsah

Kostkované košile patří do každého šatníku

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Flanelové nebo prostě košile všeho druhu. Existuje jich neuvěřitelné množství. Společenské košile do kanceláře, vypasované, které dokáží krásně vykreslit a zvýraznit postavu. Košile do uniformy nebo takové, které lze nosit každý den. S tímto trendem se momentálně roztrhl pytel. Letí hlavně „flanelky” a kostky!

Foto: Profimedia.cz

Celebrity milují košile, nosí je hlavně ve svém volném čase.

Článek

Flanelové a kostkované košile se ale na společenské události příliš nehodí. Noste je proto výhradně a jen na volný čas. Komfort poskytnou i v případě, že se k večeru ochladí a vy je budete moci využít jako alternativu za svetřík.

Pokud vám přes den bude košile překážet a pod ní obléknete ještě triko, nebojte se ji svléknout a uvázat kolem pasu. Jednu dobu bylo sice vázání svršků v pase velkým módním prohřeškem, ovšem nedávno se opět začalo zase nosit. Takže můžete s klidným srdcem zavázat a věnovat se jiným aktivitám, a v případě potřeby se přiobléknout.

I celebrity si je oblíbily a jsou v nich viděny zejména ve svých volných chvílích. Na procházce, na cestě z fitness centra, na nákupech i na sportovních utkáních. A stejně jako jim by neměly ve skříni chybět ani vám.

Lekce stylu

Nedbalou eleganci, pro někoho možná až příliš neformální look, vykouzlíte pomocí kvalitního křiváku či kožené bundy. Ten dohromady s kostkovanou košilí vytvoří lehce drsný, přesto ale velmi šik outfit. Dalším klíčovým kouskem jsou v tomto případě lehce seprané, klidně i potrhané džíny a pomyslnou špičku módního ledovce zdokonalíte pomocí bot s leopardím potiskem. V takové parádě se můžete klidně objevit na venkovní párty, vyrazit si na nákupy nebo do města.

Foto: Profimedia, archiv firem

Jessica Albová: Košile New Yorker, 449 Kč. Kabela H&M, 999 Kč. Bunda Karen Millen, info o ceně v obchodě. Boty Asos. Brýle Ray Ban, info o ceně v obchodě. Džíny C&A, 650 Kč.

Příprava na sport

Pokud preferujete pohodlí, zkombinujte kostkovanou košili klidně s tepláky. Jestli nemáte v plánu zrovna žádnou sváteční událost, chcete si například později jít zaběhat, nemůže tato kombinace nikoho urazit. Na nohy nazujte pohodlné a kvalitní sportovní tenisky a místo dlouhého topu oblékněte tílko nad pupík.

Foto: Profimedia, archiv firem

Selena Gomezová: Košile Reserved, info o ceně v obchodě. Boty a tepláky, obojí Adidas pro Topshop, info o ceně v obchodě. Top NEw Yorker, 249 Kč. Kabelka Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Noste je pro zábavu i na zábavy

Jestliže vyrážíte k vodě, chystáte se na hudební festival, nebo se jdete jen tak na chvíli odreagovat s přáteli do parku, zvolte delší košili, která by snad mohla v některých případech plnit i funkci šatů. Ačkoliv je ale tato délka velmi zrádná a vy se chcete cítit pohodlně a ne nejistě, oblékněte pro jistotu pod košili kraťasy, do pasu připněte pásek, country look doplňte zajímavou bižuterií, vlasy i zrak ochraňte slaměným kloboukem.

Foto: Profimedia, archiv firem

Košile C&A, 398 Kč. Klobouk Reserved, info o ceně v obchodě. Pásek H&M, 399 Kč. Bižuterie Mohito, info o ceně v obchodě. Tenisky Converse. info o ceně v obchoděch.

Reklama

Související témata:

Související články

Třpytivé doplňky na léto

Hluboké dekolty, odhalená ramena a vyčesané vlasy nosíme hlavně v horkém letním počasí. A protože už vedra v plné parádě udeřila, je čas doplnit nahá místa...

Pruhy nepatří jen námořníkům, zkuste je i vy

Modrá, bílá, červená, nesmrtelné pruhy. To je kombinace, která kdysi patřila námořníkům. Jenomže námořnický styl se stal oblíbeným i mezi obyčejnými smrtelníky...

Výběr článků

Načítám