Hlavní obsah

Kolekce spodního prádla inspirovaná 90. léty od rockerky s drogovou minulostí

Novinky, ema

Courtney Love, rocková zpěvačka a vdova po slavném frontmanovi kapely Nirvana, Kurtu Cobainovi, se ve svých jednapadesáti letech dala na módní návrhářství. Pro slavnou značku navrhla kolekci spodního prádla, která se vrací zpět do 90. let.

Foto: Profimedia.cz

Courtney Love se při navrhování kolekce inspirovala některými kousky ze svého vlastního šatníku.

Článek

Inspiraci prý čerpala mimo jiné i ze svého osobního šatníku, o čemž svědčí i fotky z jejích koncertů. Nejednou se nebála odvázat a na pódium vystoupit pouze ve velmi úsporném kostýmu, který spíše připomínal spodní prádlo.

Většinou v jejím extravagantním vystupování hrál velkou roli alkohol a tvrdé drogy, na kterých byla dlouho závislá.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoliv nová kolekce kůži spíše zahaluje než odkrývá, je velmi nadčasová, elegantní a ženská.

Courtney Love je svou extravagancí mnohdy hraničící s nevkusem takřka proslulá. To se ovšem nedá říci i o kolekci spodního prádla, kterou navrhla pro značku Nasty Gal. Překvapivě jde totiž o přesný opak.

Foto: Profimedia.cz

Průsvitlné materiály, třpytky a co nejvíce kůže. I tak vypadaly kostýmy Courtney Love. V novodobém podání působí zrecyklované retro velmi žensky a stylově.

„Prošli jsme můj šatník a zaměřili se na ikonické kousky, které jsem si v něm schovala. Pomocí dalších úprav a romantických detailů jsme nakonec několik kousků inspirovaných mým šatníkem zařadili do kolekce,” stojí na stránkách značky. Zpěvačka uvedla, že jejím nejoblíbenějším kouskem je celokrajkové body.

Její podpis je znát i v doplňcích, a to například v podobě drobných, v rozčepýřených vlasech posazených korunek, nebo roztrhaných síťových punčoch. Součástí kolekce není jen spodní prádlo, ale i šaty, boty a doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka se nechala slyšet, že jejím nejoblíbenějším kouskem je toto krajkové body

Foto: Profimedia.cz

Nechybí tylové sukýnky a štrasové korunky do vlasů.

Foto: Profimedia.cz

Modelka je rockové zpěvačce velmi podobná

Foto: Profimedia.cz

Kolekce je plná sexy materiálů, rozparků a saténu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám