Hlavní obsah

Kalhoty, nebo sukně? V létě je ideální kompromis v podobě kalhotové sukně

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se chystáte ven a nemáte náladu ani na sukni, ani na kalhoty, vyřešte to kompromisem, tedy kalhotovou sukní. Ve svých kolekcích pro letošní jaro a léto ji uvedla spousta známých firem, proto s jejím sehnáním nebudete mít zajisté nejmenší problém.

Foto: Zara, Mango

Kalhotovou sukni nabízejí známé módní řetězce.

Článek

Jak ji nosit? Velice jednoduše. Díky její univerzálnosti ji lze využít na několik způsobů. Noste ji jako klasické kalhoty, s tričkem, páskem v pase a teniskami pro ležérní a volnočasový vzhled. Obléknout ji ale můžete i do kanceláře jakožto oživení od klasického kostýmku. Jak? Stačí k šedým nebo černým kalhotám obléknout košili či halenku, sako a boty na podpatku.

Na piknik se hodí vzorované široké nohavice s tílkem nebo krátkým topem. Při pěkném počasí se nebojte doplnit sandálkami na klínku a kabelkou na rameno.

Inspiraci najdete i u celebrit. Například Victoria Beckhamová lesklou černou kalhotovou sukni doplnila o extra vysoké boty na podpatku se šněrováním, hnědý svetr a modrý šál.

Na bílou barvu vsadila Kendall Jennerová, která volila velmi úsporný, na prsou překřížený top.

Ukázkovou eleganci předvedla 185 centimetrů vysoká modelka Karlie Klossová. V nesmrtelné kombinaci černé, hnědé a bílé vypadala naprosto dokonale.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová, Kendall Jennerová, Karlie Klossová

V podání dam z ulice může kalhotová sukně vypadat dobře i se svetrem či jiným vzorovaným topem. V některých obchodech lze zakoupit set se stejně vzorovaným topem.

Foto: Profimedia.cz

Noste svetry a tenisky.

Elegance vždy dosáhnete, pokud kalhotovou sukni zkombinujete dohromady s lodičkami. Klíč k úspěchu je pak už jen přiléhavý top, který vyváží široké nohavice a zúží pas.

Foto: Profimedia.cz

Kalhotovou sukni můžete obléci i k podpatkům s úzkým topem.

Reklama

Související témata:

Související články

Džínová sukně se nosí ve všech délkách

Velký džínový trend 80. let se znovu vrací do módy. Jak už bývá ve fashion světě velkým zvykem, staré trendy se recyklují a opět se stávají velmi žádaným...

Jak nosit široké kalhoty

Úzké nohavice se těší obrovské oblibě především mladých dívek a žen. Už si na ně dokonce přivykly i starší dámy, které preferují jejich výhody zejména v zimě,...

Výběr článků

Načítám