Hlavní obsah

Kalhotová sukně třikrát jinak

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ať už vás čeká náročný den v kanceláři, anebo se chystáte do města nebo na párty, široká kalhotová sukně vám vždycky přijde vhod. Její univerzálnost a možnosti nošení z ní dělají jeden z klíčových kousků šatníku, který můžete obléci na nespočet způsobů.

Foto: Profimedia.cz

Kalhotová sukně se dá nosit při všech příležitostech.

Článek

Styling první: Outfit do kanceláře

Věřte nebo ne, kalhotová sukně, takzvané culottes, je v každém pádě vhodným společenským kouskem. Pokud do práce nemůžete nosit džíny a šaty, sukně a společenské kalhoty vás už omrzely, vsaďte právě na ni.

Jednoduše ji zkombinujete s klasickou bílou košilí, černými lodičkami nebo kotníkovými kozačkami a zlatými výraznějšími doplňky. Vše zahalte do klasického trenčkotového kabátu a dolaďte pěknou kabelkou, která může být libovolné barvy. Originální, dress code kopírující outfit je na světě.

Foto: Archiv firmy

Košile, H&M, 899 Kč. Boty, Aldo, 2599 Kč. Šperky Cos, info o ceně v butiku. Kalhotová sukně, Zara, 899 Kč. Kabelka, Aldo, 1499 Kč. Kabát, Mohito, info o ceně v obchodě.

Styling druhý: Hravě volnočasově

Stejně dobře se dá kalhotová sukně nosit i ve volném čase. Styling je uvolněnější, hravější, je tu prostor pro experimentování a zkoušení nových kombinací. Trendy jsou oversized košile s nespočtem zdobení, zkuste tedy bílou nebo jakkoli barevnou, obohacenou o výšivky, mašle a nášivky.

Dále pokračujte libovolnými doplňky, batohem na záda a balerínami, nebo espadrilkami, které mohou být též zdobené dekorem, kamínky nebo vyšíváním. Jednoznačně čerstvým kouskem, bez kterého se blížící jaro neobejde, je svršek v pastelovém tónu. V tomto případě hraje hlavní roli koženkový křivák, který k celku bezvadně pasuje.

Foto: Archiv firmy

Bunda, Reserved, info o ceně v obchodě. Boty, CCC, 599 Kč. Kalhotová sukně, Zara, 899 Kč. Náramek, Takko, 199 Kč. Košile, Mohito, info o ceně v obchodě. Batoh, info o ceně v obchodě.

Styling třetí: Sexy do baru

Do třetice je vhodné ukázat si, jak se dá tento výjimečný, avšak velmi vděčný kousek nastylizovat na večerní akci, koktejl, nebo oslavu narozenin.

Samozřejmostí jsou boty na podpatku, pokud se chystáte tancovat a popíjet celou noc, místo lodiček volte vyšší, třeba flitry zdobené kozačky na širším podpatku. K nim stačí tílko a la noční košilka.

Trefou do černého je v tomto případě flitrované sako, které umocní pocit večírku. A stejně tak neuděláte chybu volbou výraznějšího doplňku, například červeného psaníčka, které barevně můžete ladit s odstínem rtů či laku na nehty. Celek dovršte křivákem, oblíbeným černým kabátem či koženou bundou.

Foto: Archiv firmy

Koženková bunda, Takko, 899 Kč. Kabelka, Mango, 599 Kč. Kalhotová sukně, Zara, 899 Kč. Sako s flitry, Mango, 2499 Kč. Tílko, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Boty, Topshop, cca 1200 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám