Hlavní obsah

Jaké róby celebrity vynesly na dobročinný večer amfAR

Novinky, lin

V pátek 11. října se v americkém Los Angeles uskutečnil jubilejní desátý ročník dobročinného galavečera amfAR Gala 2019 na podporu povědomí o smrtelném onemocnění AIDS. Prohlédněte si známé krásky, které se rozhodly nejen svou přítomností akci podpořit.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Jojo

Článek

Pro bílou barvu se rozhodlo hned několik hvězd. Herečka Gwyneth Paltrowová si oblékla minimalistickou, rovně střiženou bílou róbu zdobenou červenou výšivkou, ve které vypadala jako opravdová dáma. Celý look korunoval uhlazený účes a decentní líčení.

Herečka Cara Santanová se naopak oblékla do krátkých šatů ušitých z pštrosích per, které jí přidaly na jemnosti a ženskosti. Poslední povedenou bílou róbu zdobenou zlatými reliéfy vynesla herečka Emily Hampshirová. Ta ji navíc sladila i s čelenkou do vlasů, což je trend, který kraluje letošnímu podzimu.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Gwyneth Paltrowová, herečka Cara Santanová, herečka Emily Hampshirová

Nouze nebyla ani o vyzývavé modely. Modelka a dcera legendárního zpěváka Michaela Jacksona, Paris Jacksonová, se předvedla ve starorůžové saténové róbě, která dala vyniknout jejím křivkám i alternativnímu vzhledu.

Herečka Eva Longoria zase vsadila na tmavě žlutou róbu, která příjemně ladila s tónem její olivové pokožky. Vypasované šaty zdobil hluboký výstřih v dekoltu i na zádech.

Modelka Rachel Mortensonová pak vsadila na klasické malé červené, ve kterých vynikly její ženské přednosti. Pokládané vlny dotvořily look ve stylu éry zlatého Hollywoodu.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Paris Jacksonová, herečka Eva Longoria, modelka Rachel Mortensonová.

Minimalistickou róbu černé barvy vynesla herečka Alexandra Daddariová. Tužkovitý střih šatů ozvláštňovaly poloprůsvitné dlouhé rukávy.

Dcera herce Bruce Willise, herečka Rumer Willisová, jako jedna z mála přítomných dam sáhla po černém smokingu, který nechala vyniknout na holém těle. K odvážnému výstřihu přitáhl pozornost i nápadný náhrdelník.

Propracovanou róbu, jež byla zdobena flitry, pak předvedla herečka Victoria Justicová.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Alexandra Daddariová, herečka Rumer Willisová, herečka Victoria Justicová

Nejvýraznější outfit večera si oblékla jednoznačně zpěvačka Christina Aguilerová, ta tentokrát vsadila na zajímavou kombinaci červenočerného overalu s flitry, který doplnila výrazně nabíraným tylovým kabátkem s vlečkou. Jak se vám toto nevšední spojení líbí?

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Christina Aguilerová

Může se vám hodit na Sbazar.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám