Hlavní obsah

Jaké boty ženám ubírají na přitažlivosti

Novinky, bok

Obuv je nezbytnou součástí šatníku každého člověka. Vhodně zvolené boty pomáhají z hlediska zdravotního, styl a barva pak dodávají nositelům určitou eleganci. Především ženám, které mnohdy vlastní více párů, než je potřeba. Ne všechny druhy bot, které ženy s oblibou nosí, se ale líbí i mužům.

Foto: Profimedia.cz

Jakékoli boty na klínku podle mužů ženám vůbec nesluší.

Článek

Pánové si často naříkají a stěžují, že jejich partnerky či manželky neustále řeší, jaké boty si musí koupit. Jim osobně prý stačí nějaký ten pár a víc neřeší. Svoje obutí možná neřeší, zato to dámské hodnotí muži docela často (až 79 % dotázaných mužů, přesný počet zúčastněných nebyl uveden). A to hlavně z hlediska vzhledu.

Co se týče samotných typů dámských bot, existuje poměrně velký názorový rozdíl, co ženám opravdu sluší. Tak například boty na klínku. Jejich nositelky je díky pohodlnosti milují a nedají na ně dopustit, podle vyjádření mužů jde ale o naprosto „nepřitažlivé” obutí. Se stejným hodnocením skončily i různé gumové či kožešinové holínky a také kroksy, cituje server Daily Record.

Existují tedy podle mužů vůbec nějaké boty, které ženám sluší? Ano, pokud mají klasický podpatek. Mnozí pánové by jistě ještě dodali „čím vyšší, tím lepší”.

Co se týče celkového hodnocení výběru obuvi, zhruba 59 procent mužů si myslí, že většina bot, které si jejich partnerky kupují, jim nesluší. Alespoň to tvrdí výsledky studie, kterou si nechal zpracovat server CouponCodes4u.com.

Reklama

Související témata:

Související články

Trendy kotníčkové boty se hodí ke všemu

Ani nízké, ani vysoké, prostě tak akorát. Kotníčkové boty vídáme na ulicích dnes a denně. Pro důvod jejich oblíbenosti nemusíme chodit daleko. Jejich největší...

Výběr článků

Načítám