Hlavní obsah

Jak vybrat svůdné spodní prádlo

Novinky, Eva Dvořáková

Zimní večery, slavnostní a sváteční nálada svádí k milostným radovánkám a dlouhému lenošení v posteli, kdy se nikomu nechce z vyhřátých peřin. Pro tuto příležitost jsou tu krásné sety spodního prádla, ve kterých bude vypadat svůdně každá žena. Anebo se mohou hodit pro muže, třeba jako tip na dárek pro jejich drahou polovičku.

Foto: F&F

Potěšte se na Vánoce spodním dráždivým prádlem z kolekce Fifty Shades of Grey. Žádný muž mu neodolá.

Článek

Pokud chtějí ale muži partnerku překvapit a dárek udělit i sami sobě, měli by rozhodně dbát na správnou velikost.

Asi nejjednodušší bude si při výběru dopomoci partnerčinou podprsenkou, ze které je dobré buď si opsat velikost, anebo ji vzít s sebou do obchodu. Prodavačky pak už jen poradí s výběrem materiálu a střihu.

Výběr kalhotek

Při výběru kalhotek stačí znát velikost, která se dá snadno vyčíst z obyčejných džínsů, či jiného spodního prádla. Zpravidla platí, že vysokým a štíhlým ženám sednou kalhotky s nohavičkami a přiléhavé spodní prádlo.

Ženy kypřejších tvarů s větším bříškem jistě ocení retro kalhotky pod pupík, anebo stahovací sexy body. Ovšem nic není pravidlem, proto je vhodné brát v potaz ženiny preference, které se dají zjistit letmým pohledem do zásuvky.

Foto: Archiv firmy

Spodní prádlo Like YOU ocení hlavně ženy s bujnějším poprsím a křivkami. Velkým plusem je i to, že ačkoliv je prádlo větších rozměrů, na originalitě a stylu mu to neubralo. Značka Triola (uprostřed) cílí pro změnu na ženy, které očekávají luxus a pohodlí

Foto: Archiv firmy

Sexy černé krajkované body, set spodního prádla, jehož tváří se stala modelka Natalia Vodianova, a dráždivé spojení rudé a černé, pořídíte v obchodech značky Etam.

Foto: archív firmy

Luxusní prádlo Chantelle, které ocení i ženy s větším poprsí. Informace o ceně v obchodech Oxalis dessous.

Pozor na nevhodný dárek

Některé ženy může ovšem volba erotického prádla poněkud zaskočit, zvláště v případech, kdy jde o stydlivější povahu. Pokud takový dárek nečeká a není na něj připravena, může se muž setkat se zápornou reakcí.

Určitě stojí za námahu předem s partnerkou o možnosti erotického prádla debatovat a vyvarovat se tak nevhodného dárku.

Foto: Intimissimi

Zleva: Podprsenka, 799 Kč. Kalhotky, 429 Kč. Podprsenky, 799 Kč. Kalhotky s krajkou, 429 Kč. Krajkový korzet, 1099 Kč. Vše Intimissimi.

Foto: Archiv firem

Zleva: Korzet F&F z kolekce Fifty Shades of Grey, 999 Kč. Svůdná košilka s podprsenkou superpush up, H&M, 599 Kč. Korzet s podvazkovým pásem, H&M, 799 Kč.

Foto: archív firmy

Značka Lise Charmel vytvořila jedinečný styl, kde se snoubí elegance, ženská svůdnost a umění. Prádlo je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů včetně francouzské krajky Leavers, jež se vyrábí na stejných strojích jako v roce 1891.

Na dobrou noc

Pokud jste si jisti, že se vaše drahá polovička nebude dobře cítit v erotickém prádle a v podvazcích, zvolte cestu nejmenšího odporu. Která žena by nechtěla snídat v saténovém župánku, který jemně klouže po pokožce, nebo se po sprše obléknout do luxusního rudého kimona, pod které na spaní oblékne jemnou, krásnou saténovou košilku?

I takový kousek dokáže vzbudit sexuální představivost muže. A v ženách může probudit touhu po experimentování s jiným erotickým, nebo svůdným prádlem.

Foto: Archiv firmy

Pokud si nevíte rady, vyberte něco decentnějšího. Vše Intimissimi, info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firmy

krátká košilka, 699 Kč. Saténové kimono a dlouhá noční košilka na noc, 999 Kč. Vše Lindex.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Nepostradatelné zimní doplňky

Zima se pomalu hlásí o slovo. A tak nám všem nezbývá nic jiného, než se začít pomalu ale jistě zachumlávat do teplých doplňků. Jaké by vám letos neměly chybět?...

Jak vybrat skvěle padnoucí džíny

Modré kalhoty z džínoviny jsou bez debat naprosto nepostradatelnou součástí šatníku nejen žen, ale i mužů a dětí. Modré džíny se nosí už od 50. let minulého...

Nejčastější módní faux pas českých žen

Den co den ženy zápasí s rozhodnutím, jaké oblečení zvolit. Hodnotíme a vybíráme podle toho, na jakou příležitost se oblékáme a jsou i dny, kdy na sebe...

Výběr článků

Načítám