Hlavní obsah

Izraelského designéra obuvi si oblíbily světové celebrity

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Izraelský návrhář obuvi je všechno, jen je nudný, fádní a neoriginální. Jeho modely bot jsou, pro obyčejné smrtelníky nepochopitelné, místy je někteří mohou vnímat až jako vulgární. Vzhledem k tomu, že na světě je obuvních designérů nespočet, rozhodl se Kobi Levi svou tvorbou vyčnívat. Risk se mu vyplatil. Mezi jeho stálé zákazníky patří i světové celebrity.

Foto: Profimedia.cz

Kosatky, roztleskávačky, nebo oheň na patách. I tak vypadá extravagance z dílny Kobi Leviho.

Článek

Fergie, Lady Gaga, Whoopi Golbergová nebo stylistka hvězd Bea Akerlundová. To jsou ženy, které u izraelského designéra doplnily svůj botník. Módní nadšenec ale žádné manýry světového designéra nemá. Na svých modelech pracuje ve skromném bytě v Tel Avivu a vyrábí je pomocí starého lisu na kůži a šicího stroje.

Foto: Profimedia.cz

Boty ála plameňák mají hodně vysoký a jehlový podpatek

I proto viděl návrhář slavné zákazníky nosit své výtvory maximálně tak v televizi, nebo v hudebních klipech umělkyň, například Born This Way od Lady Gagy nebo M.I.L.F. zpěvačky Fergie.

Zpěvačka Lady Gaga, která bez debat ztělesňuje extravaganci a umění dohromady, což je i vize Leviho obula v kultovním klipu jeho béžové semišové boty s efektem "dvojité nohy".

Foto: Profimedia.cz

Izraelský návrhář se nebojí netradičních designů podpatků

Umělec se dušuje, že ačkoliv jeho obuv vypadá nenositelně, ve skutečnosti je stejně pohodlná, jako kterékoliv jiné podpatky. Boty jsou určeny k nošení a pořídit si je můžete v cenovém rozmezí 20 až 70 000 Kč. Výroba nového modelu trvá několik měsíců, ušití kopií několik dalších týdnů.

Kobi Levi tvoří pro ženu, která je na podpatcích sexy, a to mu podle jeho slov vyneslo záplavu e-mailů od feministek. Brání se však nařčení z machismu a ujišťuje, že jen lichotí ženám a že je třeba brát věci s humorným nadhledem.

Foto: Profimedia.cz

Něco málo by se našlo i pro milovníky pejsků

Dnes sní o tom, že jeho fantastickým návrhům podlehne jiná nositelka krásy a provokace. Vytvořil například model Madonna, zlacené lodičky s páskem v podobě mikroportu zdobené svazkem světlých vlasů, které se při každém kroku vlní jako skutečný ohon vlasů. „Bylo by skvělé, kdyby si je Madonna vzala," říká Kobi Levi.

Foto: Profimedia.cz

Model Madonna

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám