Hlavní obsah

Ivana Christová oslaví výročí značky IVN

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

První novodobá miss z roku 1989 Ivana Christová se v neděli představí na pražské přehlídce ateliéru IVN Ivany Novotné, který letos oslaví dvanácté výročí od svého založení. Ivana je již druhým rokem jeho tváří. Ve středu si s návrhářkou pár modelů prohlédla.

Článek

Na přehlídce s názvem Natělo bude představeno devadesát nových modelů návrhářky Ivany Novotné. Autorka klade důraz na jednoduché a čisté linie a nápadité detaily, které vytvářejí neotřelý elegantní originál.

Novotná pracuje s kvalitními látkami z dovozu. Na kabáty a kostýmy používá italskou a francouzskou vlnu. Při své práci ale také kombinuje vlnu s lehkým šifónem. Některé outfity doplňuje umělou kožešinou či peřím. Nevyhýbá se ani mašličkám, kamínkům a korálkům, jimiž zdobí pásky a kravaty.

Sukně Novotná navrhuje většinou hodně dlouhé. Ve večerních toaletách převládají barvy černá, lila a vínová. Vrcholem večera budou originální svatební šaty ve zlaté barvě. Na přehlídce se představí také pánské kostýmy, které jsou zjemněny protkávanými nitkami, dále ženskými střihy a liniemi.

"Chci, aby v mé módě byl kus smyslnosti, důstojnosti, radosti a čistoty," přiblížila svou tvorbu Novotná.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám