Hlavní obsah

I za těma nejkrásnějšíma nohama showbusinessu stojí mnoho dřiny v posilovně

Novinky, das

Dokonale štíhlé, pevné a dlouhé nohy patří mezi přednosti, kterými se mohou chlubit krásky jako Beyoncé, božská Jennifer Lopezová či Adriana Sklenaříková. Žádná z nich ale nemá své dokonalé křivky zadarmo. Za vším obvykle stojí i tvrdá dřina v posilovně.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Beyoncé je velkou profesionálkou.

Článek

Proslulé a dokonalé nohy vlastní zpěvačka Beyoncé, která je velkou profesionálkou. Téměř celé své turné tráví na vysokých podpatcích oděná do sexy korzetů. „Během celého koncertu jsem tak zabraná do choreografie, že si bolest nohou vůbec neuvědomuji,“ říká zapálená zpěvačka, která se svýma sexy nohama proslavila stejně, jako energická Tina Turnerová.

„Ráda ukazuji svoje nohy a štíhlý pas, ale nepatřím mezi lidi, kteří nemusejí na postavě tvrdě dřít. Nemohu jíst, co chci a nemohu si dovolit vynechat posilovnu,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro americký časopis Self.

Přestože je to teprve rok po narození její první dcerky, Beyoncé vypadá opět úžasně. Dokonce byla pozvána na největší světovou sportovní událost roku tzv. Super Bowl, kde 3. února naživo zazpívá a zařadí se tak vedle Madonny, U2, Diany Ross, Prince, Michaela Jacksona, kteří zde účinkovali před ní. Podívat se na tuto událost budete mít možnost i vy na stanici Sport 1.

Foto: Petr Horník, Právo

Jennifer Lopezová v pražské O2 areně

Božská Jennifer Lopezová

Pozadu s vypracovanýma, sexy nohama nezůstává ani zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová. „O své nohy pravidelně pečuji a jsem přesvědčena, že by to měla dělat každá žena,“ nechala se nedávno slyšet Jennifer Lopezová, která na své nohy používá speciální cviky zaměřené na posílení malých svalových skupin a kromě tance se pravidelně věnuje i běhu.

Foto: Profimedia.cz

Adriana Sklenaříková

Nejdelší nohy Adriany Sklenaříkové

Nohy až do nebe. To platí u modelky Adriany Sklenaříkové, která se s krásnýma nohama už narodila. Její předlouhé nohy měří neuvěřitelných 126 cm a zapsala se s nimi do Guinessovy knihy rekordů v roce 1998. Modelka sama přitom měří 185 cm.

Reklama

Související témata:

Související články

Symbolem mužnosti je stále masožravost

Symbolem mužnosti pro většinu západní společnosti je stále maso. Zvláště tradiční hodnoty zastávající část společnosti věří, že právě konzumace masa je typicky...

Výběr článků

Načítám