Hlavní obsah

I šaty bez výstřihu mohou být sexy a rafinované

Novinky, ema

Zdá se, že doba lacinosti, hlubokých výstřihů a lascivních rozparků do pasu je dávno pryč. Sexy střihy totiž střídá zcela opačný trend. Rafinovanost, která ponechává prostor představivosti.

Foto: Profimedia.cz

Šaty se stojáčkem jsou v kurzu. Na červený koberec je celebrity vynášejí stále častěji.

Článek

Dámy už nemusí své vnady vystavovat na odiv, naopak je schovávají za taktické střihy šatů, které kolikrát nositelce sahají až po kotníky. Šaty se stojáčkem, nebo chcete-li moderním společenským rolákem, jsou obepnuté až ke krku. Nicméně ani to jim na dráždivosti neubírá.

Někteří návrháři si dali za úkol povýšit rafinované střihy na vyšší úroveň. Proto si hrají nejenom s materiály, ale střídají krajku s organzou, přidávají třpytivé akcenty, korálky, flitry, ale i ručně šité výšivky a zdobení.

Foto: Profimedia.cz

I šaty ke krku mohou být sexy. Vypadají skvěle v kombinaci s krátkou mini sukní.

Foto: Profimedia.cz

Absence výstřihu je pro nositelku výhodou. Ženy může být rafinovaně sexy a přitom neukázat kousek holé kůže

Vkusné šaty se stojáčkem se dají sehnat v mnoha variantách, a to nejen z dílen světových návrhářů. Stojáčky ve všech podobách, ve volnočasovém oblečení - ve svetrech, trikách a rolácích, ale i volnočasových šatech se objevují na pultech obchodů stále častěji.

A vzhledem k tomu, že jsou v celosvětovém měřítku velmi oblíbené, ani salóny zaměřené na společenské oděvy o takové modely nemají nouzi.

Sluší všem. Ženy s bujnějšími vnadami mohou zvolit tmavý, nepříliš vzorovaný model, naopak majitelky menšího poprsí jej mohou opticky zvětšit pomocí iluze, výstřihů a vzorů.

Foto: Profimedia.cz

Dámy s takovým typem šatů vypadají opravdu elegantně každým coulem

Foto: Profimedia.cz

Co se týče šatů letí poloprůsvitné materiály a průstřihy, které si pohrávají s představivostí.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám