Hlavní obsah

Heidi Klumová vrátila úder Donaldu Trumpovi úsměvným videem

Novinky, ema

Topmodelka Heidi Klumová se rozhodla poslat jasnou zprávu kandidátovi na příštího amerického prezidenta Donaldu Trumpovi. Ten v rozhovoru pro New York Times řekl, že německá modelka už dávno není mezi hlavními „top 10”, tedy hlavními topmodelkami světa.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Heidi Klumová vrátila úder Donaldu TrumpoviVideo: Reuters

 
Článek

Dvaačtyřicetiletá modelka se rozhodla zareagovat na výrok realitního magnáta na své sociální síti. Aniž by však projevila zášť či se bránila ostrými slovy – volila odpověď pomocí krátkého úsměvného videa.

Na něm matka čtyř dětí pózuje fotografovi, přičemž má na tričku číslo 10. Najednou se ovšem do záběru dostane muž s papírovou maskou Donalda Trumpa a číslo strhne. Objeví se číslo 9.99. Modelka začne vzápětí předstírat údiv a šok, následně ale pokrčí rameny a pokračuje v pózování. Z Trumpova tvrzení si nic nedělá, přesto mu však vrátila úder, ovšem na rozdíl od něj bez urážky a posměchu.

Sexistické výroky o ženách

Není to poprvé, co se Trump nepříliš lichotivě, posměšně a sexisticky vyjádřil o ženách.

Při nedávné debatě například obvinil moderátorku Megyn Kellyovou z toho, že na něj byla ostrá, protože menstruovala. [celá zpráva]

V minulosti narážel také na „velmi plochý hrudník” herečky Nicollette Sheridanové, modelka Carmen Electra má podle něj implantáty, které vypadají jako „dvě žárovky”, a nelichotivý komentář kdysi zamířil i na úspěšnou herečku Halle Berryovou.

Deník Daily Mail ale píše, že na jeho popularitu mezi potenciálními voliči jeho ostrý slovník žádný vliv neměl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám