Hlavní obsah

Co si celebrity oblékly na nejexkluzivnější afterparty roku

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po předávání filmových cen, Oscarů, mají celebrity na výběr z mnoha různých večírků, kterých se, pokud mají pozvánku, mohou zúčastnit. Nejprestižnější je party renomovaného magazínu Vanity Fair, na kterou dámy zpravidla mění šaty z udílení za extravagantnější kousky. Prohlédněte si sexy modely, o které letos rozhodně nebyla nouze!

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Elsa Hosková, zpěvačka Rita Ora, modelka Adriana Lima

Článek

Afterparty zmíněného magazínu je mnohem zábavnější obdoba samotného předávání Oscarů (ceremoniál se konal v noci na pondělí 5. března v americkém Los Angeles). Všichni už znají výsledky, a tak je celá party uvolněnější a veselejší. Ani letos nebyla nouze o šaty s vysokými rozparky a hlubokými výstřihy.

Róby večera

Odstíny tělové barvy jsou u celebrit oblíbené. Jsou totiž nadčasové, snadno kombinovatelné a nepopiratelně i sexy. Nejextravagantnější model oblékla modelka Alessandra Ambrosio, která zvolila šaty, jež zahrnovaly tělové body a průhlednou látku pošitou kamínky. Outfit, který si žádá perfektní postavu a hodně odvahy.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Margot Robbie, herečka Kate Bosworthová, modelka Alessandra Ambrosio

Další oblíbenou barvou je nepřehlédnutelná rudá, která z každé ženy učiní doslova bohyni. Letos po ní sáhly herečky Ana de Armasová, Gal Gadotová a modelka Emily Ratajkowski. Právě poslední jmenovaná je známá svou zálibou v odhalených dekoltech, kterou na letošním večírku dovedla k dokonalosti. Vsadila totiž na zcela zahalené šaty, kterým dominoval pouze hluboký výstřih.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Ana de Armasová, herečka Gal Gadotová, modelka Emily Ratajkowski

Mezi nejkrásnější róby večera patřila ta, kterou se pyšnila herečka Kate Beckinsalová, která vsadila na nádhernou černou róbu s výstřihem a zdobenými průstřihy na bocích. Její kolegyně Jenna Dewan Tatumová pak zcela odhalila dokonalé nohy v taktéž překrásných šatech se zdobeným rozparkem.

Naopak Emma Watsonová letos lehce zklamala. Její šaty by si spíše rozuměly se staženými vlasy, které by daly více vyniknout zdobení v oblasti dekoltu. Krátká, nepravidelně ostříhaná ofina je podle nás u herečky krokem vedle.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka Kate Beckinsalová, herečka Jenna Dewan Tatumová, herečka Emma Watsonová

Současné i minulé top modelky značky Victoria's Secret oblékly zejména krátké šaty, které daly vyniknout krásným dlouhým nohám. Výjimkou byla nizozemská kráska Romee Strijdová, která zvolila dlouhou černou róbu s flitry.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Romee Strijdová, Karolina Kurková, Kendall Jennerová

Reklama

Výběr článků

Načítám