Hlavní obsah

Co o mužích napoví fotky sdílené na sociálních sítích

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sociální sítě jsou fenoménem moderní doby. Lidé na nich sdílejí se svými přáteli všechno možné. Nedílnou součástí jsou i rozličné fotografie, které o svém „vkladateli” mohou někdy prozradit možná víc, než původně zamýšlel.

Foto: Profimedia.cz

Pokud muž nejčastěji sdílí na sítích fotografie z různých oslav, můžete si být jisté, že jde o komunikativního a vstřícného člověka.

Článek

Různé typy sociálních sítí jsou populární mezi muži i ženami. Obě pohlaví se na nich se svými přáteli dělí nejen o názory na téměř cokoli, ale i o zážitky z dovolených, svateb, soutěží, sportovních výkonů, a to samozřejmě včetně fotografií.

Mnozí se s nimi chtějí hlavně pochlubit, už ale netuší, že tím prozrazují i něco o sobě a své povaze. Pokud zrovna takové osobní informace chtějí nechat v tajnosti, možná by si měli více hlídat, co na veřejné sítě ukládají.

Přehled o tom, co určité typy fotografií vypovídají konkrétně o mužích, kteří se s nimi chlubí, přinesl server Cleo.

Kamarádi

Společné snímky s kamarády vyjadřují mužův vstřícný vztah k lidem a různým veřejným akcím. „Takový člověk je velmi oblíbený, s velkými sociálními a komunikačními dovednostmi,” vysvětluje odbornice na řeč těla Katia Loisel-Fureyová.

Zvířata

Chlapi a zvířata, pro mnohé ženy naprosto roztomilé spojení. Ve skutečnosti to tak ale být nemusí. „Možná daný muž na fotkách se svým zvířetem vypadá jako loajální a spolehlivý, ale spíše to bude introvert, který má jediné pouto právě jen se svým mazlíčkem,” konstatuje Loisel-Fureyová.

Snímky z tělocvičny 

Za nadměrným cvičením a chlubením se vlastním tělem se může podle odborníků skrývat určitý pocit nejistoty. Ve velké většině případů se také bude jednat o narcistu, který je zaujat pouze vlastním vzhledem.

Umění a příroda 

O muži, který se rád na sociálních sítích chlubí svými uměleckými snímky a přírodními krásami se dá s jistotou říci, že je myslitel, tvůrčí osobnost a vnímá vše krásné kolem sebe.

Žena může od takového partnera očekávat, že ji bude oceňovat jako „umělecké dílo”, vyjadřuje popis dané osobnosti Loisel-Fureyová.

Palubní lístky, razítka v pasu 

Lidé se na sociálních sítích chlubí ledasčím, i tím, kde všude už byli a nezapomenou k tomu dodat i snímek razítka z pasu či útržek palubní vstupenky. To dokládá jediné - jedinec je rozhodně spontánní, pohodový dobrodruh, a jako takový se jen tak neusadí.

„Jednoznačně vyznává svobodu, a s tímto názorem nelze očekávat, že by najednou zůstal doma a začal dlouholetý vztah s jednou partnerkou,” uzavírá odbornice.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám