Hlavní obsah

Červené šaty třikrát jinak

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Červená barva působí na některé muže jako afrodiziakum. Ženy v červené, která je odstínem smyslnosti, vášně, romantiky a erotiky, působí na muže jako magnet. Ženy v červené jsou prostě nepřehlédnutelné. A o to víc, když se rozhodnou vyrazit ven v šatech. A nemusí to být šaty upnuté na tělo. Stačí jednoduché, s délkou po kolena, ale přesto elegantní.

Foto: Profimedia.cz

Oblékněte červené šaty třikrát jinak.

Článek

A jak je nosit na tři způsoby? Je to úplně jednoduché.

Na zlato

Čeká vás velká slavnostní příležitost, nebo snad letní svatba? Vylaďte se na obřad (nebo na následnou večerní párty) krásnými červenými šaty a zlatými doplňky. Luxusně vypadá psaníčko s napodobeninou hadí kůže ve spojení s rafinovaně a jemně vykrojenými lodičkami.

Jestli si troufáte na líčení, namalujte rty rudou barvou v odstínu šatů a víčka vymalujte kočičími černými linkami. K vyčesanému drdolu se hodí zlaté visací náušnice.

Foto: Archiv firem

Tužka Scandaleyes Rimmel Micro Liner, info o ceně v drogeriích. Červené šaty, C&A, 998 Kč. Lodičky, Bonprix, 749 Kč. Psaníčko, Tamsin London, 990 Kč. Náušnice, Antipearle, 9600 Kč. Rtěnka, Dermacol, 149 Kč.

Volný čas

Elegantní červené šaty ale nemusí ve skříni čekat jen na svůj „velký den”. Obléci je můžete klidně jen tak. Ven na procházku s přáteli, do parku, na schůzku, nebo na výlet. Vše potřebné přitom můžete sbalit do praktické stahovací kabelky ve tvaru vaku, se kterou sladíte baleríny s podobným potiskem.

Oči před sluníčkem ochraňte moderními a letos velmi stylovými brýlemi s kulatými obroučkami a zrcadlovými skly. Naprostou nezbytností v dámském šatníku je džínová propínací bunda.

Foto: Archiv firem

Červené šaty, C&A, 998 Kč. Džínová bunda, C&A, 798 Kč. Brýle Ray Ban, Luxottica, info o ceně v obchodě. Kabelka, Tchibo, 499 Kč. Baleríny, Roxy, 1090 Kč.

Hlavně elegantně

Jak naložit s rudou krásou do kanceláře? Jednoduše. Vše za vás zvládne černá barva ve spojení s doplňky. Business outfit vytvoříte kombinací netradičně řešených kotníčkových bot na dřevěném podpatku s tmavě šedým žíhaným blejzrem.

Do ruky vezměte elegantnější, designově řešenou kabelku, na hlavu nasaďte široký černý klobouk. V zimních měsících vyměňte blejzr za vlněný kabát s velkým límcem (může být i ve světle hnědé barvě) a na ruce natáhněte kožené rukavičky.

Foto: Archiv firem

Červené šaty, C&A, 998 Kč. Blejzr Vero Moda, Zoot, 1129 Kč. Kožené boty na podpatku, H&M, 1999 Kč. Kabelka Matt&Nat? Klobouk, F&F, 439 Kč.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám