Hlavní obsah

Monika Babišová opět zastínila svůj politický protějšek, tentokrát Susan Pompeovou

Novinky, lin

Manželka českého premiéra Andreje Babiše Monika Babišová je známá pro svou zálibu v módě. Často navštěvuje módní přehlídky a ve své sbírce má i velmi luxusní kousky. Svůj módní nadhled předvedla i při středečním setkání se Susan Pompeovou, manželkou amerického ministra zahraničí Mikea Pompea.

Foto: Vláda ČR

Zleva, Susan Pompeová, Mike Pompeo, Andrej Babiš a Monika Babišová

Článek

V úterý 11. srpna přiletěl do České republiky americký ministr zahraničí Mike Pompeo v doprovodu své ženy Susan Pompeové.

Ve středu se pak pár setkal s Andrejem Babišem a jeho chotí Monikou Babišovou. Pracovně spolu poobědvali v Kramářově vile. Celé setkání bylo ostře sledované a pod drobnohled se dostaly i outfity zmíněných dam.

Podobně tomu bylo i v minulosti při návštěvě manželů Babišových v Bílém domě, kde Monika Babišová s přehledem zastínila americkou první dámu Melanii Trumpovou.

Monika Babišová v Bílém domě. Oblékla čtyřikrát dražší kabát než Melania Trumpová

Styl

Podobné to bylo také při návštěvě Susan Pompeové. Ta vsadila na velmi tradiční, avšak zastarale vyhlížející kostýmek složený z šedého kabátku a černých úzkých kalhot. Materiál svršku, ale i samotný střih nepůsobily příliš lichotivě.

Bohužel nelze vyzdvihnout ani jeho praktičnost, jelikož Prahu sužují teploty nad třicet stupňů, hodil by se tedy spíše model s krátkým rukávem a lehčího materiálu.

Pompeo v Praze: Amerika bude vždy s vámi

Domácí

Naopak oblečení Moniky Babišové lze hodnotit skrze pozitivně. Světle šedý model s lodičkovým výstřihem působil decentně a reprezentativně. Je zřejmá inspirace americkou první dámou Melanií Trumpovou, která rovněž ráda volí šaty v midi délce, které jsou tvořeny úzkým živůtkem a rozšiřující se sukní.

Foto: ČTK

Zleva: Andrej Babiš, Susan Pompeová a Monika Babišová

Paralely lze pozorovat i v obutí. Monika Babišová zvolila lodičky od francouzského módního návrháře Christiana Louboutina, a to konkrétně model So Kate s dvanácticentimetrovými podpatky, které Melania Trumpová nazouvá nejraději. Monika vsadila speciálně na limitovanou kolekci bot Orange Yellow Pink Red Graffiti, které modelu dodaly na zajímavosti.

Foto: archiv firmy Christian Louboutin

Model lodiček, které obula Monika Babišová. Ceny začínají na cca 15 500 Kč

Módní souboj prvních dam aneb Jak si vede Melania Trumpová

Styl

Susan Pompeová se obula do černých sandálů na dřevěném podpatku, které působily velmi nudně a nemoderně. Nepochybně se jí ale pražské chodníky složené z kočičích hlav zvládaly daleko příjemněji než Monice Babišové.

Foto: Vláda ČR

Susan Pompeová a Monika Babišová

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám