Hlavní obsah

Až 70 procent žen preferuje u mužů výstřihy odhalující hrudník

Novinky, Bohumila Kunertová

Zpola odhalený a vypracovaný hrudník pohledného krasavce jistě přitáhne pohledy mnoha žen z širokého okolí. Pokud je opravdu na co koukat, nic proti tomu. Když ale muži odhalují něco, co vyvolává téměř odpor, pak spíše ženy s hrůzou utečou. Některé z nich to ale neodradí a často odhalují víc, než je zdrávo. Možná proto, že podle posledních průzkumů tento styl u mužů upřednostňuje téměř 70 procent žen.

Foto: Profimedia.cz

Rafinovaně poodhalený pánský hrudník může být pro ženy inspirací pro tajné fantazie.

Článek

Rozepnuté knoflíky u košile, triko či polokošile s větším výstřihem, než je obvyklé. Ležérnější módní styl již není dlouhou dobu žádné tabu. Zdánlivě nedbale odhalené kousky kůže prý podle mnohých vzbuzují v opačném pohlaví mnohem větší fantazie, než naprostá nahota. Nic se ale nesmí přehánět.

Foto: Profimedia.cz

Simon Cowell

Foto: Profimedia.cz

Herec a moderátor Russell Brand

Pokud je opravdu co ukázat, tak prosím. Když ale narazíte na ulici na muže, kterému ze zpola rozhalené košile vylézá cosi, co bez velkého přehánění připomíná prales, pak to ve vás asi moc velké fantazie neprobudí, spíše se dáte brzy na útěk.

Tento rádoby "trend" není ale ničím výjimečným, a to ani u celebrit. Při veřejných akcích můžeme většinu mužů vidět v nejmodernějších oblecích s kravatami, maximálně s rozepnutou košilí u krku. V soukromí ale mnoho z nich vyznává pohodlný a ležérní styl. Mnohým navíc ani nevadí, že to nemusí být zrovna oku lahodící pohled.

Foto: Profimedia.cz

Jude Law

Foto: Profimedia.cz

Ed Westwick - herec ze seriálu Super Drbna

Podle posledního průzkumu, který si nechal zpracovat obchodní řetězec Debenhams, tento módní styl upřednostňuje u mužů celých 68 procent žen. Ať už je to ale s výsledky jakkoli, rozhodně bychom tento přístup nedoporučovali většině mužů. Výsledkem by totiž mohlo být spíše všeobecné zděšení než obdiv.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Marvin Humes s přítelkyní

Anketa

Jaký mužský hrudník se vám líbí nejvíce?
Pořádně chlupatý
16,2 %
Jemně porostlý chloupky
54,5 %
Naprosto holý
21,4 %
Nevím, nikdy jsem o tom nepřemýšlela
3,2 %
Nevím, pokaždé úplně jiný
4,7 %
Celkem hlasovalo 2713 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejodpudivějším mužem roku je Tiger Woods

Zatímco Johnny Depp je nejpřitažlivějším mužem letošního roku, golfista Tiger Woods se stal tím nejméně přitažlivým pro ženské pohlaví. Sportovec získal titul...

Výběr článků

Načítám