Hlavní obsah

Alexandr Pljuščenko - pětiletá hvězda modelingu a krasobruslení

Právo, Andrea Zunová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězdou dětského modelingu a krasobruslařského potěru je bezesporu pětiletý Alexandr Pljuščenko. Jméno neklame, jeho tatínkem je slavný dvojnásobný olympijský vítěz a trojnásobný mistr světa v krasobruslení Jevgenij Pljuščenko a maminkou bývalá modelka, dnes producentka Jana Rudkovská.

Foto: Profimedia.cz

Alexandr Pljuščenko

Článek

Rodiče malého Saši nezahálejí. Sotva se naučil chodit, už měl na nohou brusle a nyní trénuje každý den několik hodin pod dohledem slavného táty, který má krasobruslařskou akademii.

Jeho máma, která v Rusku podniká v módě a jako producentka se stará nejen o svého muže, si ho zase už od kolébky značkově obléká a vede mu účet na sociální síti, kde ho sleduje tři sta tisíc lidí.

Na něj umisťuje fotky z tréninků na ledě i cvičení s Jevgenijem, z volného času malého Saši, ale hlavně snímky syna ve stylových oblečcích. Je to od ní promyšlený tah, protože za takovou propagaci značek od nich dostane zaplaceno. Ví také, jak malého Sašu dostat na obálky časopisů a přehlídková mola.

Foto: Profimedia.cz

Pětiletý model

Ačkoli jsou rodiče Alexandra kritizováni, že mu upírají normální dětství, hájí se, že tomu tak není. Bez tréninkového drilu a disciplíny by to nikdy nikam nedotáhl, jeho otec na tom byl jako dítě podobně a modelem je prý Saša rád.

Jevgenij Pljuščenko před časem řekl, že kdyby malého focení nebavilo, nenutil by ho. Synek prý své rodiče naopak k focení přemlouvá.

Foto: Profimedia.cz

O tom, že Sašu baví předvádět módu, svědčí fotografie, kde rozhodně nepůsobí otráveně nebo strojeně. Právě naopak. Práce modela ho prý nadchla tak, že se jí chce věnovat dál. Díky svému andílkovskému vzhledu s blond vlasy a pomněnkově modrýma očima dostává stále více zakázek na focení. Už kvůli tomu cestuje i po světě.

Podle britského Daily Mailu za jedno focení Saša dostane v přepočtu několik set tisíc korun. Vydělané peníze mu rodiče ukládají na účet, ze kterého si je bude moci vybrat, až dosáhne plnoletosti.

Pokračování jména

Vypadá to, že má malý Alexandr také talent na ledové ploše po svém tátovi. Diváky nadchl předvedením nejpopulárnějšího čísla svého otce na melodii písně Sex Bomb Toma Jonese. Při programu akademie Jevgenije Pljuščenka na led nastoupila jeho malá kopie ve stejném tělovém trikotu a vyrýsovanými svaly.

Saša se stejným účesem jako měl jeho táta, když závodně krasobruslil, předvedl v samozřejmě méně obtížném provedení jeho nejslavnější exhibiční vystoupení. Po něm dojel do náruče svého táty a sedl si mu spokojeně na klín.

Související témata:

Výběr článků

Načítám