Hlavní obsah

Žena si nechala na obličej namalovat stejně velké znaménko, jaké má její syn

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brazilský chlapec Enzo, kterému je aktuálně jeden rok, se narodil s neškodným, nicméně rozsáhlým mateřským znaménkem, které zakrývá téměř polovinu jeho obličeje. Jeho maminka si ku příležitosti jeho narozenin nechala namalovat od vizážistky naprosto stejné, aby mu dokázala, že ani výrazné znaménko mu neubírá na kráse.

Foto: Profimedia.cz

Enzo s maminkou

Článek

Enzo se narodil po císařském řezu v květnu roku 2017. Jednalo se o náročnější porod, neboť měl kolem krku dvakrát omotanou pupeční šňůru. Po jeho narození se všem výrazně ulevilo, ovšem až do chvíle, kdy si lékaři všimli jeho velkého mateřského znaménka, které pokrývalo téměř polovinu jeho obličeje.

Foto: Profimedia.cz

Rodiče s malým Enzem.

„Nejdříve jsem si myslela, že je to jen trocha špíny, ale když mě pak lékaři upozornili, že se jedná o mateřské znaménko, tak mi to bylo vlastně jedno. Byla jsem ráda, že je můj syn zdravý a z plna hrdla pláče,” popsala maminka Enza, šestadvacetiletá Carolina Giraldelliová pro Daily Mail.

Carolina se ovšem musela smířit s občasnými lítostnými či zděšenými pohledy od známých i neznámých lidí.

„Přiznám se, že zpočátku bylo docela těžké vidět, jak se ostatní dívají na mého syna s pocitem soucitu, opovržení, strachu a někdy dokonce i znechucení. Nám to ale s manželem nikdy zvláštní nepřišlo, milujeme našeho syna se vším všudy a jeho mateřské znaménko nám připadá výjimečně krásné,” pokračuje Carolina.

Foto: Profimedia.cz

Enzo se narodil s rozsáhlým mateřským znaménkem v oblasti obličeje.

Aby svého syna přesvědčila o stejném závěru, domluvila se Carolina se svou známou vizážistkou a nechala si od ní nakreslit stejné znaménko, jaké má Enzo. Nesmyla si ho celý den a směle s ním vyrazila i do práce. Po příchodu domů se setkala s nečekanou reakcí.

„I když je stále ještě malý, tak poznal, že je na mně něco jiného, a jeho reakce byla plná radosti. Společně jsme si udělali několik fotek na památku a sdíleli je na internetu, kde vyvolaly mnoho pozitivních ohlasů plných podpory,” dodává Carolina.

Foto: Profimedia.cz

Chlapeček Enzo s maminkou

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám