Hlavní obsah

Cristiano Ronaldo se svlékl a předvedl své vypracované tělo

– Milán
Novinky, Dagmar Plecháčová

Dva roky byl hlavním modelem pánského spodního prádla značky Emporio Armani David Beckham, letos ho ale vystřídal další z fotbalistů Cristiano Ronaldo. Portugalec hrající za španělský Real Madrid v kampani předvedl své vypracované tělo oděné pouze v luxusních boxerkách či slipech. Zlí jazykové do Ronalda rýpou, že v jistých partiích se anglickému fotbalistovi rozhodně nevyrovná.

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo se pyšní vypracovaným tělem.

Článek

Stejně jako minulá kolekce prádla s Davidem Beckhamem a jeho manželkou Viktorií jsou i letošní fotografie černobílé. Snímky byly zveřejněny v pravý čas, a to před úterním zápasem MS mezi Pobřežím slonoviny a Portugalskem, za jehož reprezentaci Ronaldo hraje.

Foto: Profimedia.cz

Cristiano Ronaldo se pyšní vypracovaným tělem.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová se v reklamě objevila i se svým manželem Davidem.

Ostatní pořízené fotografie se k očím veřejnosti dostanou v červenci. V plánu jsou mimo jiné billboardy, krátký film a televizní reklamy.

Svalnaté tělo u portugalského fotbalisty nelze přehlédnout, a v tomto směru tak překonal i svého předchůdce Beckhama. Nicméně brzy po zveřejnění snímků začala média porovnávat to, co se skrývá pod prádlem.

Foto: Profimedia.cz

Ronaldo a Beckham v reklamní kampani.

Tady prý na celé čáře zvítězil Beckham, u jehož fotografií se dokonce spekulovalo o počítačových úpravách. David i jeho manželka to však razantně popřeli. Viktoria se dokonce nechala slyšet, že její muž má opravdu dobré proporce a to, co lze vidět v reklamě, je „celé jeho“.

Reklama

Výběr článků

Načítám